# Ali Yavuz Kol

ali yavuzla oynasak karsı kaleye at gibi gidicez,cocuk geriden bütün takımı ileri tasıyor

buraya da zımbaladım yorumu

yime abartmalara başlamayalım. süper lig stoperleri çok iyi. 10 maçta 5 gol 5 asisti adebayor falan anca yapar heralde

ben verdim topu boşver
senin verip vermemen önemli değil. ben de ışık gördüm ama 10 maçta 5 gol 5 asist gibi bi beklenti bu çocuğa zarar başka kimseye değil.

süper ligde çokmiyi stoperler var. adamı harcarlar. sneijderlar drogbalar geldi bu lige 10 maç 5 gol 5 asist çok iddialı, adamı harcarlar. keçiören değil herkes

Oynamayacağı gerçeğiyle yüzleşseniz iyi olur

şans bulacak ama 2 sene içinde avrupaya gidecek.elde tutamayacagız.yıldızlar yanılmaz
Kısa vadede oynayacağını düşünmüyorum.Bugün 15 dakika oynadı kaldı ki bugün 70 80 dakika oynayanlar bile oynamıyor.İlerisi için birşey diyemem şuan adamı tam izleyemedik saolsunlar.

Söylendiği kadar kötü değil. Tekniği nasıl bilmiyorum ama acayip güçlü. Maç temposu yakalarsa birşeyler başarır gibi. Atalay’ın biraz güçlenmesi lazım. Bide dikkat ettim eğer ceza sahasına biraz yakın oynarsa çok göze batar. Ön liberoda da sağlam oynar. İyi top yapıyor. Yunus çok çalışmalı. Diğerleri şans bulamaz gibi.

Geri
Üst Alt