# Ali Yavuz Kol

Ali yavuz niye yok
Ali yavuz ilk 11 len
Ali yavuz falcao diagne den iyi
Ali yavuza yazik oluyor bla bla bla bla
Yetersiz ki süre alamiyor iste bunu anlamak cok zor galiba

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keyif alıyor musun cidden. Haklı çıktın diyelim işe yaramaz bir topçu çıktı mutlu olacak mısın
Paramızı sömüren cesetler yerine altyapıdan bir topçu şans bulsun es kaza parlar da bize hem maddi manevi katkısı olur belki böyle böyle borcu kapatırız diye umuyoruz. Yanlıs mı yapıyoruz?

keyif alıyor musun cidden. Haklı çıktın diyelim işe yaramaz bir topçu çıktı mutlu olacak mısın
Paramızı sömüren cesetler yerine altyapıdan bir topçu şans bulsun es kaza parlar da bize hem maddi manevi katkısı olur belki böyle böyle borcu kapatırız diye umuyoruz. Yanlıs mı yapıyoruz?
Keyif aldigimi nerden cikardin peki???
Her mac 20 tane msj kerem ve ali yavuv neden ilk 11 degil
Yeterli olsalar zaten oynarlar onu demek istiyorum

Keyif aldigimi nerden cikardin peki???
Her mac 20 tane msj kerem ve ali yavuv neden ilk 11 degil
Yeterli olsalar zaten oynarlar onu demek istiyorum

İlk 11 oynasın diyenler bile oynayacağına inanmıyor hocam.
Ama bari öne geçtiğimiz maçlarda 15 dakika görelim.
Sadece 3. lig takımlarına karşı , türkiye kupası maçında oynatacaksak , niye kiralanmasına son dakika engel olduk.
Anlamak mümkün değil.

Şu çocuklar en azından artık yedeklere çık ona bile razıyım dinamik başarıya aç genç izlemek istiyorum ben artık

Hala yetersiz ki hoca almıyor falan cart curt sallayanlar var. Falcao mu yeterli Allah aşkına. Sarhoş gibi top süren diagne mi yeterli komik olmayın bi bildiği vardır işini bırakın artık. Hoca tepkiden verilen maaşından çekindiği için mecburen falcaoyu oynatıyor. Yedekte de 12 milyon euro gömülen diagneyi tutuyor mecburen. Ali yavuz şu an tank gibi görmemek için kör olmak lazım.

Yeterlileride goruyoruz yav
Bariz birsey eksik ki oynamiyorlar
Ben bile amatörde cok iyi oyuncuydum genclik zamanimda ama deplasmanlarda 100+ seyirci felan oldugunda sacmaliyordum kendimi ispatlamak istiyordum bazen rezil oynuyordum
sirf yetenek yetmiyor hele ki profesyonel futbol dünyasinda
mental eksiklik var belli ki yoksa genclerin hepsi oynasin bizde mutlu olalim

Bariz birsey eksik ki oynamiyorlar
Ben bile amatörde cok iyi oyuncuydum genclik zamanimda ama deplasmanlarda 100+ seyirci felan oldugunda sacmaliyordum kendimi ispatlamak istiyordum bazen rezil oynuyordum sirf yetenek yetmiyor hele ki profesyonel futbol dünyasinda mental eksiklik var belli ki yoksa genclerin hepsi oynasin bizde mutlu olalim

şans vermeden anlayamayız ki yav

dalga geçtiğimiz fener her sene bir gence şans veriyor biz yaşlı bakıcısı olduk anasını satayım

Hocayla zıt gitti belli ki başka bir ihtimal aklıma gelmiyor

Geri
Üst Alt