# Ali Yavuz Kol

Bayiliyorum ya su "hoca her gün takimla calisiyor siz daha iyi mi bileceksiniz" laflariyla kafa sisiren tiplere. Iyi ya ne güzel hic birsey demeyelim, hoca ne yaparsa yapsin haklidir o zaman.

Bir genc hazir degildir iki genc hazir degildir üc genc hazir degildir tamam da hic biri hazir olmadigi icin sans bulamiyor öyle mi yani? Hoca bu konuda net bir sekilde hatalidir, savunmak icin absürt argümanlara basvurmaya gerek yok. Daha hazir oldugu düsünülen oyuncularimizin hallerini de görüyoruz sahada. 2m boyu olan Diagne kendisinden 20 santim kücük olan adamdan omuz yiyince yere seriliyor. Birakin bu isleri ya.

çocuk yatmayı tercih etmeyip kiralık gitmeyi kabul ediyor 2 senedir. Yoluna taş koyup iptal ettiriyorsun sonra kadroya almıyorsun. Yav Ümit Ozat mı var takımın başında rıdvan dilmen mi
Şu hamlenin mantığını çözen var mı

Diagne'nin hamle oyuncusu olduğu takımda 18'e giremiyorsa bodybuilding'e yönelsin.

Ergün hoca'nın feedback'i benim için yeterli. Terimciler istediği kadar başarısız olması için dua etsin. Sonuna kadar savunacağız

Hoca’nin bir bildigi vardir sozu kadar sacma bir sey yok.

Sahadaki birkaç sığırı görmektense , sezon boyu bu çocukları görmeyi tercih ederim.
Ama hoca şampiyon olabileceğini düşünerek , sezon boyu bizi sinir hastası etmeye devam edecek.
En iyisi maçları izlememek.

git kurtar kendini.babel fetişi olan hocadan sana hayır gelmez

hocası bodruma yerleşsin çocuk niye body buildinge yöneliyor

(n) Almanci rapciler gibi

ntdRIs.png

Aga başka takımları övmek değil de bu gençler beşiktaş altyapısında olsa şuan ilk 11 de oynayacaktı

Geri
Üst Alt