Ali Yavuz Kol‘un Sözleşmesi 4 Yıl Uzatıldı!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Galatasaray sezon başında Tarsus İdman Yurdu’na kiralanan genç golcü Ali Yavuz Kol ile 4 yıllık sözleşme uzattı.
@Salim Manav

07.08.2020:

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcumuz Ali Yavuz Kol ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:

‘Profesyonel Futbolcumuz Ali Yavuz Kol’un sözleşmesi 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

1596814451462.png

Hayırlı olsun yerli aguero

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendine bakıyor olay. Gördüğümüz kadarı ile iyi bakıyor kendine.
Bu yıl istatistikleri fena değil . Seneye de kiralanmalı bana göre , bizim takımda yer bulması için çok erken.
Bu sene ki forvet + stoper cenabetligimizi gördükten sonra 7-8. haftada ilk 11 oynar xd

95li taylan sezon bittikten sonra yokluktan forma gördü. muhtemelen bir 6 sene daha forma giymeyecek bizde bu ali yavuz. yazik etmis kendine

2 net pozisyonu kaçırsın bu sabırsız taraftar bu adamı yerin dibine sokar.

Yunusu boşver de bu çocuğun üstüne gitmeliyiz. Olacak gibi.
Evet renktaş. Güçlü ve pes etmiyor. Boyu kısa gibi ama Adem büyük sıçrama yeteneğini geliştirmesinde yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir yakınlığınız var mı?

Evlatlar alt yapıdan gelsin dış kapıdan değil. Galatasaray alt yapısından çıkmış bitik adamları almak evlatlara sahip çıkmak değil kulübü zarara uğratmaktır.

Evlat mı istiyorsunuz alt yapıya bakın.

Evet renktaş. Güçlü ve pes etmiyor. Boyu kısa gibi ama Adem büyük sıçrama yeteneğini geliştirmesinde yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir yakınlığınız var mı?

İki maç kötü oynasa itin bi tarafına sokulacağına eminim maalesef.
Tesadüf isim benzerliği sadece renktaş.

Geri
Üst Alt