Ali Yavuz Kol‘un Sözleşmesi 4 Yıl Uzatıldı!

Bir sene daha kiralanmasında fayda var. Düzenli oynaması lazım. Bizde o fırsat gelene kadar sezon biter.

yedekten gelip adem'in bu sene yaptığı katkı kadar takıma yarar sağlasın yeter.

Olacaklar;
Hoca kampa götürüp önce 30 dakika oynatacak. Sonra son 10 dakikalarda almaya başlayıp, İstanbul'a dönünce kiralayacaklar. Eğer bu çocuğun veya bu çocuk gibi gençlerin potansiyellerine güvenilmiyorsa, kampa götürülüp göz boyanmasına da gerek yok. Direkt oynayacakları kulüplere göndermeleri gerekiyor. Bu çocuklar oynayarak gelişecek. Şampiyonluk iddian tükenmese veya zorda kalmasan Emin'i de oynatmayacaktın. Söylediklerinle yaptıkların çelişmemeli. Kulübün geleceğini düşünüyorum diyorsan, gözünü kırpmadan oynatmalısın. Ülke taraftarının çoğunluğu gibi anlık ise, ilk yazdıklarım gibi böyle de devam edecektir.

Bu gençleri yurt dışına kiralamak lazım. Türkiyede olmaz , Türkiye alt liglerinde kimden ne görüp geliştirecek kendini? Düşünün tarıkla aynı takımda oynuyor , ondan ne öğrenebilir ? anca maça çıkmadan nasıl para kazanılır onu öğrenir. Gönderin kardeşim yurt dışına ing 2.ligine felan hatta sözleşmesine madde koyun şu kadar maç oynarsa üstüne biz size para vereceğiz diye. Türkiye alt ligleri kimleri yiyip bitirmedi ki bu çocuğuda bitirmesin

2 net pozisyonu kaçırsın bu sabırsız taraftar bu adamı yerin dibine sokar.
Forvet dedigin gol kaciracak seni heycanlandiracak her onune geleni atan forvet beni heycanlandirmaz.Ben bizim Onyekuruyu agla cok begeniyorum ne guzel giriyordu pozisyonlara bugun atamaz yarin atar .Burakta kacira kacira 2 kere gol krali oldu

Cok net, bizde yedek oturcaksa verin PTT 1. Lige.
1 Sezon daha kendini gelistirir, cok iyi olur.

Seneye , Adem Büyük , Falcao , Diagne , Babel ve Ogulcan var gibi Forvet oyniyabilen.
Pek sans vermezler gibi ..

Forvet dedigin gol kaciracak seni heycanlandiracak her onune geleni atan forvet beni heycanlandirmaz.Ben bizim Onyekuruyu agla cok begeniyorum ne guzel giriyordu pozisyonlara bugun atamaz yarin atar .Burakta kacira kacira 2 kere gol krali oldu
Tribünler adamı gömer ama bu adamı 20 milyon euroya getirseydin, her şutu alkış, her pozisyona girmesi harika olurdu.

O zaman genc adam istemesinler sabretmeyi bilmiyorlarsa
Tribünler başarı odaklıdır.Genç oyuncu dediğini Liverpool, Chelsea maçlarında izle adamlar takıma girer girmez döktürmeye başlıyor, sırıtmıyor. Mental olarak da fizik olarak da hazırlar. Ali bu konuda kendini yetiştirmiş nadir alt yapı oyuncularından biridir. İnşallah sabır gösterirler o da gelen fırsatı iyi değerlendirir ve formayı kapar.

dünyanin en güzel haberi umarim atalayda oldugu gibi olmaz

Tribünler başarı odaklıdır.Genç oyuncu dediğini Liverpool, Chelsea maçlarında izle adamlar takıma girer girmez döktürmeye başlıyor, sırıtmıyor. Mental olarak da fizik olarak da hazırlar. Ali bu konuda kendini yetiştirmiş nadir alt yapı oyuncularından biridir. İnşallah sabır gösterirler o da gelen fırsatı iyi değerlendirir ve formayı kapar.
Insallah

Geri
Üst Alt