Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.569
- 23.970
- 2.473
Bir sene daha kiralanmasında fayda var. Düzenli oynaması lazım. Bizde o fırsat gelene kadar sezon biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet dedigin gol kaciracak seni heycanlandiracak her onune geleni atan forvet beni heycanlandirmaz.Ben bizim Onyekuruyu agla cok begeniyorum ne guzel giriyordu pozisyonlara bugun atamaz yarin atar .Burakta kacira kacira 2 kere gol krali oldu2 net pozisyonu kaçırsın bu sabırsız taraftar bu adamı yerin dibine sokar.
Tribünler adamı gömer ama bu adamı 20 milyon euroya getirseydin, her şutu alkış, her pozisyona girmesi harika olurdu.Forvet dedigin gol kaciracak seni heycanlandiracak her onune geleni atan forvet beni heycanlandirmaz.Ben bizim Onyekuruyu agla cok begeniyorum ne guzel giriyordu pozisyonlara bugun atamaz yarin atar .Burakta kacira kacira 2 kere gol krali oldu
O zaman genc adam istemesinler sabretmeyi bilmiyorlarsaTribünler adamı gömer ama bu adamı 20 milyon euroya getirseydin, her şutu alkış, her pozisyona girmesi harika olurdu.
Tribünler başarı odaklıdır.Genç oyuncu dediğini Liverpool, Chelsea maçlarında izle adamlar takıma girer girmez döktürmeye başlıyor, sırıtmıyor. Mental olarak da fizik olarak da hazırlar. Ali bu konuda kendini yetiştirmiş nadir alt yapı oyuncularından biridir. İnşallah sabır gösterirler o da gelen fırsatı iyi değerlendirir ve formayı kapar.O zaman genc adam istemesinler sabretmeyi bilmiyorlarsa
InsallahTribünler başarı odaklıdır.Genç oyuncu dediğini Liverpool, Chelsea maçlarında izle adamlar takıma girer girmez döktürmeye başlıyor, sırıtmıyor. Mental olarak da fizik olarak da hazırlar. Ali bu konuda kendini yetiştirmiş nadir alt yapı oyuncularından biridir. İnşallah sabır gösterirler o da gelen fırsatı iyi değerlendirir ve formayı kapar.
Kiymetli ahbabimizdan infolari alalimTarsuslu ahbabım @Sarper Yıldırım kendisi hakkındaki scouting raporlarını forumumuza sunacaktır.
Kiymetli ahbabimizdan infolari alalim
Kolpadan uzak durmasini tavsiye edelimOnyekuru'yu top diye oynar. Sol kanada yabancı almaya gerek yok dedi bana.
HeaOnyekuru'yu top diye oynar. Sol kanada yabancı almaya gerek yok dedi bana.