Ali Yüce: "Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!"

Melih Akan

Berlin Panteri
Ali Yüce: “Galatasaray’ın 30-40 milyon euro’luk önemli bir maçı öncesi benim ve bir kaç yöneticinin doğru bulmadığı bildirinin yayınlanmamasını yönetime ilettik. Fakat bildiri yayınladı. Aslında dün akşam istifa edecektim fakat maçın önüne geçmek istemedim. İstifamı bugün yazılı olarak sundum. Stadyumdaki toplantıya katılarak sözlü olarak da istifamı tekrar dile getireceğim. Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!” (Kaya Temel)

.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben ve birkac arkadasım diyor

bunların düsmesi icün kac istifa gerekliydi

kendisine sormadan dunku aciklamanin altina imzasini attiklari icin istifa etti

e açıklamada bişey yok ki
ortada hırsızlık iftirası varsa çok çok toplantıda sitem edersin bana sorsaydınız fln diye
yoksa adama hırsızlık iftirası varsa ve bu hakkaten iftiraysa açıklamanın saatinden rahatsız olmazsın
bence tabi

İki ayda mı çözdün bunları camiada herkes kimin ne olduğunu biliyor boşa kahramanlık yapmayalım.

ben ve birkac arkadasım diyor

bunların düsmesi icün kac istifa gerekliydi
bir sürü yedek üye var 6-7 kişi istifa etse belki.
Geçmişte bir sürü istifa olup devam edenler sonra da onurlu ve gururlu bir şekilde istifa eden başkanlar oldu.
İş baskan olacak kişinin omurgasında bitiyor.

Gençmiş bu
Beraber 3-5 kişiyi daha götürecek etkiye sahip değildir sanırım

ortada hırsızlık iftirası varsa çok çok toplantıda sitem edersin bana sorsaydınız fln diye
yoksa adama hırsızlık iftirası varsa ve bu hakkaten iftiraysa açıklamanın saatinden rahatsız olmazsın
bence tabi
demek ki bir soruşturma var cundullah.
Belki de bunu altaylıya söyleyen de bunlardan birisi.
Ortada detayına kadar söylenen bir olay var ki bunu altaylı nereden bilecek içeriden birisi ötmüştür.

Ali Yüce: “Galatasaray’ın 30-40 milyon euro’luk önemli bir maçı öncesi benim ve bir kaç yöneticinin doğru bulmadığı bildirinin yayınlanmamasını yönetime ilettik. Fakat bildiri yayınladı. Aslında dün akşam istifa edecektim fakat maçın önüne geçmek istemedim. İstifamı bugün yazılı olarak sundum. Stadyumdaki toplantıya katılarak sözlü olarak da istifamı tekrar dile getireceğim. Galatasaray’ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!” (Kaya Temel)
"GALATASARAY'I DÜŞÜNMEYEN İSNANLARLA"

ulan 124 yıldır bunu yazıyoruz!

ne başkanın ne de yöneticilerin, GS umurunda DEĞİL!

GS'ı geç, futbol bile umurlarında değil.

GS çiftlik olmuş.

siz hala hoca-futbolcu diyorsunuz.

bence tabi

ali yuce zaten light side reis. erdenci yani. sportif as’den de insanlara imza atin demisler, oradaki benzer insanlar da ben atmam naparsaniz yapin demis.

Gençmiş bu
Beraber 3-5 kişiyi daha götürecek etkiye sahip değildir sanırım
Aksine bunu sağlayacak kişi varsa o da yüce soyadına sahip kişilerdir.
Bunlar yeniden yapılanmads öne çıkan ahmet yüce’nin oğlu ki kendisi camiada sözü dinlenen kişilerden birisi.
Ali yücenin istifası demek oluyor ki ahmet yüce dursundan desteğini tamamen çekti demek.

Geri
Üst Alt