GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

Şöyle romantizme bi ben sahip olamadım be. Ya da biz sahip olamadık diyeyim üstad.

Ulan koskoca Barcelona bi tane yöneticiye bile değil he, futbolcuya bağlıydı 10 sene. Koskoca 10 senelerini Messi'ye bağladılar. Acaba hiç bi barça taraftarı ya biz koskoca Barcelona'yız Messi ne derse o oluyor bu bize yakışmıyor falan diyor muydu acaba..
Yaşınızı bilmiyorum ama hayatı anladığınızı düşünüyorum.
Meşhur lafımı yazıp ayrılıyorum size selamlar Orhun bey.

KLÜPLER KURUMLAR YA DA DEVLETLER BÜYÜK DEĞİLDİR.
BAZI ADAMLAR VARDIR SADECE ONLAR BÜYÜKTÜR. ONLARI ÇIKARDIĞINIZDA GERİYE ÇÖP YIĞINLARI KALIR.

Divan kurulunda överler bu yönetimi çünkü gs ye gereken zararı verdiler

Yaşınızı bilmiyorum ama hayatı anladığınızı düşünüyorum.
Meşhur lafımı yazıp ayrılıyorum size selamlar Orhun bey.

KLÜPLER KURUMLAR YA DA DEVLETLER BÜYÜK DEĞİLDİR.
BAZI ADAMLAR VARDIR SADECE ONLAR BÜYÜKTÜR. ONLARI ÇIKARDIĞINIZDA GERİYE ÇÖP YIĞINLARI KALIR.
renktaş büyük yazma. çok itici oluyor

Varya herşey bir tarafada bizim takımdaki oyunculara verdiğimiz paralara bakip birde dünkü ezildigimiz oyuncuların meblaglara baktığımızda aradaki fark doğrultusunda nasıl yonetildigimiz ortaya çıkmaktadır.Baska söze gerek yok.Uzun zamandır bu kadar güzel set oyunu izlememistik
Resmen kilitlediler.

Erden Timur bu Eray serefsizinin butun pisliklerini biliyordu ama belli ki aciklamak istemedi nasilsa duyulacak diye. Eger kendisine en agir haksizlikbyapilan zamanda, aciklamak yerine bu sekilde strateji yaptiysa helal olsun.

Neresinden baslanacaksa baslansin.Futbol oynayan bir takım izlemek istiyoruz amasiz fakatsiz.Futbol istiyoruz.

Ve yeminle içimden geçen tek şey Young boysun teknik direktörü ile hemen anlaşılsın.Ama bir handikap var takımda oyuncu bırakmaz:)

Bu takımı işgalcilerden kurtarmak lazım.. Ali Yüce ilk kurşunu sıktı, inşallah devamı gelir.

Yenecek bir Florya, karaborsada kazıklanacak gurbetçiler, 300 bin euroluk adamlara verilecek 2 milyonluk maaşlar var.

3 milyon etmeyecek top tepicisini 18 milyona aldık diyorlar, yersen.
Yeminle ben hangi yaramiza merhem olsun diye tercih edildi anlamadım.Birkac ara pas attı atmadı değil ama Okadar paralık bize ne faydası olacak onu anlamadım.18 milyonla Young Boys alirdin "mecazi"

Allah peygamber aşkına bundan sonra ruhsuz formasını terletmeyecek oyuncular almayın aldırmayın.

Esasında altaylinin söylediği şeyler biraz gerçek olsa veya delilli olsa bu haramilerden aynı gün kurtuluruz hatta adalet ülkesi olsak tutuklanirlar

Geri
Üst Alt