GSC Haber Ali Yüce İstifasını Resmi Olarak Açıkladı

Erden başkanım her yerdeydi sahada saha dışında oyuncu psikolojisinden takimdaslikta açık kapatmadan bunu yaparken incitmeden yapmakta her yerde başkanımızın emeği vardı. Bir sonraki seçimde umarım onu kesilmez . Başarılı olur olmaz ama biliyoruz ki gs i seviyor içten seviyor ve elinden geleni yapar iyi niyetiyle

Galatasaray yine mutlu etti beni. Hemen istifalar geliyor, milletin takımları yıllardır başarısız ama herkes biat ediyor.

Bu takım başarılı olmayı hep hak ediyor.

Saat 19.00
GS yönetiminden hocamızın arkasındayız açıklaması
devam edilsin edilmesin orasi ayri , - ancak ;

kanimca hocaya belli bir kisitlama getirmeleri gerekir, oyunculari kullanim adina .
zaha,kerem vs sureci cok kotu yonetildi hoca tarafindan* .

*. boyle devam edilmesi saglikli olmaz. tecrube ile sabit.

elindeki tum oyunculardan yararlanmaya dair teknik direktore ultimatom mu dersiniz, ne derseniz .

oyun olsun,iletisim olsun, meshur florya havasi vs olsun
takim olgusuna dair bir emare ,olgu vs goremedim kamp donemi ve bugune dek gelinen maclar ve (hoca ve oyuncularin aciklamalari) ozelinde . . .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
, @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Yönetimsel hatalar yok denecek kadar az. Direkt olarak hoca yetersizliği var.

Hocaya laf söyleyemeyenler yönetime çakıyor. Asıl sıkıntı hocadır. Okan bey Galatasaray daki kariyer yolculuğunda sona gelmiştir. Bundan sonra direksiyonu toparlaması zor. İstifa etmediği her gün kulübe zarar..

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olağanüstü toplandılar yemeklerini yediler sonra bolustuler gibi gözüküyor

Bu yönetim düşme işi de lisede şu kadar kişi gelmezse ders düşer sınav düşer işine benziyor sanki biraz :asd:

Geri
Üst Alt