# Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aliaksandr Paŭlavič Hleb

Orta saha düzeni böyle olur 4-3-3'ün. Hollanda Engelaar, Sneijder, VDV ile oynadı bunu sırasıyla EURO 08'de, orta saha yol geçen hanına dönmüştü.

Barça Yaya, Xavi, Iniesta standardını tutturdu kim gelse ezip geçiyor bu orta saha ile. Busquets oynuyor hatta DMC'de, 3'ü de 5/10 yıldır zaten bu sistemle oynadığı için alt yapıda sorun yok.

Biz transfersiz, Topal - Ayhan - Lincoln veya Topal - Ayhan - Arda ile oynayabiliriz. Arda'lı düzen bence daha iyi olur, Arda milli takımda da benzer bir yerde oynuyor, daha serbest olur Iniesta'nın yerindeki bir Arda. Solda zaten Kewell, Hleb'in ekstra bir şey katması zor bu düzende. 4-3-3'de mevkilere uyum gösterebilmek çok önemli, iyi bir Carrusca çok iyi adapte olabilir mesela.

Arda'yı bende ortasaha için uygun görüyorum,zaten madem takım onun üstüne kurulacaksa Arda Iniesta'nın yerinde olmalı.Topal defansif açıdan çok iyi ama oyun kurmada beceresi iyi değil.İyi bir DMC olması için,gerektiğinde Yaya Toure gibi oyunu açması gerekiyor.Tabi adam geçerek değil,nokta paslarla:)

Ayhan tam bir bilmece,Rijkaard bir Herta Berlin maçındaki Ayhan'ı yaratacaksa ne ala.Gerçekten müthiş faydalı olur.Ama onun dışında koşmaktan pek faydası olmadığı kesin :)O bölgeye Mustafa Sarp geldi ama,muhtemelen Ayhan'dan pek bir farkı olmayacak :)

İleri 3'lünün kanatları önemli bence,Arda'yı ortasahaya çekeceksek ilerde rotasyonumuz kalmıyor.Şu anki kadroyla Baros forvet oynarsa direk sağ açık,sağ açık oynarsa direk bir forvet + bunlara rotasyon sağlayacak oyunculara ihtiyaç var.

Hleb Stuttgart'ta oynarkende çok iyiydi Barcelona'ya alışma döenminde sakatlandı iyileştiyse iyi bir oyuncu.

İçim dışım İspanya, Barcelona oldu.

harika olur..

cok beğeniyoum bu futbolcuyu ama.. cok zor...

ileriki gunlerde barcelonada oynamıs veya hollandalı tum futbolcuları takımıza getirecekler medyamız:) buna alışkın olacağız sanırım:)

messide gelse şaşırmıcam açıkcası:)

bu sefer medya değil otel yöneticisi getirmiş

Laporta demişya sırat köprüsünden birlikte gecicez diye:D

Son günler de oda çok fazla zikredilen bir oyuncu olduğu için hakkaında ki gerçekleri kısaca geçelim istedim;

Hleb icin Arsenal 15 milyon pound istedi, 11.8 milyon pounda anlastilar, yani takriben 13 milyon euro. Ingiltere’de herhangi bir takima kiralik gonderilmesi yasak, Ingiltere’de herhangi bir takima satilirsa Arsenal’e 10 milyon pound vermek zorunda Barcelona, yani Hleb’in Ingiltere kariyeri bitmis durumda su anda.

Kontrati 4 yillik, 2012 yilina kadar Barcelona’yla sozlesmesi var. Iki tarafin da feshetme hakki var ve de 80 milyon euro’yu getiren Hleb ya da Barcelona tek tarafli kontrati iptal edebilir. SEKSEN milyon euro. 5, 10, 15 degil, tam 80 milyon euro. Barcelona enayi mi satacak adami 10-15 milyona? Satma niyetleri olsa ya kiralik yollayip piyasa degerini yukseltirlerdi, ya da onemsiz maclarda oynatirlardi.

Baros misali oynamadikca oyunu bozuluyor, oyuna alininca da sinirli oldugundan performansini yukseltemiyor. Ona ragmen oynadigi her macta pas ortalamasi Xavi disinda herkesten daha iyi. Genc oyuncularla da pek iyi uyum saglayamadi arti Barcelona Hleb’i aldiginda Krkic’in boyle oynayacagini da tahmin etmemislerdi. Krkic daha genc, fiyatini artirip satacaklar 1-2 sene icinde. Ayrica 3-5 kurus para icin adam satacak bir kulup de degil Barcelona ve de bir aptallik yapip Hleb kalitesinde bir adami satacaklarini hic sanmiyorum.

Gelse gelse ancak kiralik gelir.

Gelirse süper olur, en sevdiğim futbolculardan biridir hleb... bekleyip görücez, ama bundan kötüsü gelmez. transferlerin hepsi yıldız olacak, bundan eminim.:)

Severim bu delikanlıyı, ortasahayı bariz toparlar. Çok çabuk, teknik ve iyi pas yapan, çok çabuk hücuma kaldıran bir adam. Seyrettiğim maçlarından gördüğüm kadarı ile eksi yönleri fizik olarak güçsüz olması ve çok top kaybı yapması.

Yarın açıklanacak ha? Bekliyoruz bakalım Alican.. :)

Son günler de oda çok fazla zikredilen bir oyuncu olduğu için hakkaında ki gerçekleri kısaca geçelim istedim;

Hleb icin Arsenal 15 milyon pound istedi, 11.8 milyon pounda anlastilar, yani takriben 13 milyon euro. Ingiltere’de herhangi bir takima kiralik gonderilmesi yasak, Ingiltere’de herhangi bir takima satilirsa Arsenal’e 10 milyon pound vermek zorunda Barcelona. Yani Hleb’in Ingiltere kariyeri bitmis durumda su anda.

Kontrati 4 yillik, 2012 yilina kadar Barcelona’yla sozlesmesi var. Iki tarafin da feshetme hakki var ve de 80 milyon euro’yu getiren Hleb ya da Barcelona tek tarafli kontrati iptal edebilir. SEKSEN milyon euro. 5, 10, 15 degil, tam 80 milyon euro. Barcelona enayi mi satacak adami 10-15 milyona? Satma niyetleri olsa ya kiralik yollayip piyasa degerini yukseltirlerdi, ya da onemsiz maclarda oynatirlardi.

Baros misali oynamadikca oyunu bozuluyor, oyuna alininca da sinirli oldugundan performansini yukseltemiyor. Ona ragmen oynadigi her macta pas ortalamasi Xavi disinda herkesten daha iyi. Genc oyuncularla da pek iyi uyum saglayamadi arti Barcelona Hleb’i aldiginda Krkic’in boyle oynayacagini da tahmin etmemislerdi. Krkic daha genc, fiyatini artirip satacaklar 1-2 sene icinde. Ayrica 3-5 kurus para icin adam satacak bir kulup de degil Barcelona ve de bir aptallik yapip Hleb kalitesinde bir adami satacaklarini hic sanmiyorum.

Gelse gelse ancak kiralik gelir.

hakketen ya ne diyeceğimi bilmiyorum.bu iş olurmu arkadaşlar.bu son mesaj içimizdeki ateşe su döktü.cıss etti.

Ömer Bey;

Siz güzel güzel anlatmışsınız.Kelimesi kelimesine katılıyorum yanlız şu topikte bile ona giydiriliyor.Ona yanarım.

Ömer Bey;

Siz güzel güzel anlatmışsınız.Kelimesi kelimesine katılıyorum yanlız şu topikte bile ona giydiriliyor.Ona yanarım.

'nerede oynayacak ki ?' diyenleri anlamıyorum ben de.

Böyle adam bulmuşuz nerede oynayacağını sorguluyoruz :)

çıkar lincolnü koy hlebi.:ka05:

'nerede oynayacak ki ?' diyenleri anlamıyorum ben de.

Böyle adam bulmuşuz nerede oynayacağını sorguluyoruz :)

çıkar lincolnü koy hlebi.:ka05:

Daha dirençli orta saha olacağı kesin de.Yaratıcılık konusunda acaba zaafiyet yaşarmıyız.Gerçi bu adama roket gibi iki kamikaze dalışı yapar.Millet daha ne olduğunu anlamadan gol olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt