Alibeyköy ve Yeşilpınar Hakkında

Zaim Güngör

★★★★
GalataSarayı Efendileri
Merhaba renktaşlar,

Nasip olursa iki ay sonra düğünüm var.Alibeyköy veya Yeşilpınar bölgesinde oturmayı düşünüyorum.Bu civarda ikamet eden kardeşlerimin naçizane fikirlerine ihtiyacım var.Muhiti temiz olan bölgeler neresidir acaba?

Bu hususta fikirlerinizi rica ediyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Benim kayınvalidem yeşilpınar'da oturuyor.

Kazım karabekir mahallesinde..

Benim tavsiyem bu muhitte eğer ev alacaksan mutlaka 2016 'da yetişmesivaad edilen metro duraklarına yakın bir ev alman.

Eğer kiracıysan yeşilpınar parkının karşısındaki öğretmen vesağlık sitelerinde 700-800'e ev araman.Çok nezih yerlerdir başka danezih ve ucuz yer yok zaten.

Vialand etrafında sıfır daireler var ama 1000tl civarı biraz pahalı bence.

pv9phh.jpg

Benim tavsiyem bu muhitte eğer ev alacaksan mutlaka 2016 'da yetişmesivaad edilen metro duraklarına yakın bir ev alman.

Eğer kiracıysan yeşilpınar parkının karşısındaki öğretmen vesağlık sitelerinde 700-800'e ev araman.Çok nezih yerlerdir başka danezih ve ucuz yer yok zaten.

Teşekkür ederim renktaş.

pv9phh.jpg

aynen katılıyorum, yeşilpınar taraflarını ben de çok beğeniyorum, özellikle akşemsettin mahallesinin alibeyköy baraj gölüne bakan kısımları harika yerler, şahane bi manzarası var oraların;)

Geri
Üst Alt