Alinabilecek Yerliler

Yasin Paçavra

10 Numara!
Bizim Takimimizda Baya eksiklik var Arkadaslar Alternatif Bekimiz yok Kanatlarimiz Yok Hele Forvet desen Forvet degil Defansimizda bile eksik var Bize saglam yedek kaleci ve bir orta sahada lazim arkadaslar bana gore alinabilecek Yerliler

Beklerimize

-Tarik Çamdal

-Bursadan Şener veya İshak Dogan olabilir

Kanatlarimiza

-Gökhan Töre

-Olcan Adin veya Yusuf Erdoğan

Forvetlerimize

-Deniz Yılmaz veya Türk olursa Oumar niasse

Orta Sahamiza

-Hakan Calhanoglu

Defansimiza

-Ömer Toprak

Kaleci

-Onur Kivrak

Bu yerliler Bizim Takimda iş gorur bence Tabi aldigimiz gibi gibi Gitmesi gereken oyuncularda olmali Mesela Bizim Takimda olmasini istedigim

Beklerimiz

-Sağ Bek=Veysel Sari,Tarik Çamdal

-Sol bek=Telles,Şener

Defanslarimiz

-Ömer Toprak

-Semih Kaya

-Koray Gunter

-(Yabanci Stoper) ben Doria alinmasini cok isterim

Kanatlarimiz

-Bruma

-Gokhan Tore

-Yusuf Erdogan veya Olcan

-(Yabanci Kanat)

Forvetlerimiz

-(Yabanci Forvet)

-Burak Yilmaz

-Deniz veya Oumar niasse

-İsmail Berk Unsal

Kalecilerimiz

-Muslera

-Onur Recep Kivrak

-Ufuk

-Eray işcan

Olmasini İsterdim.Bu arada

-Ontivero

-Hajrovic

Bunlari Kiraya vermeliyiz bizim takima yetersiz kaliyorlar.Benim gorusum bu Boyle olursa hem eksiklerimiz kapanmis olur Saglam Kadromuz olur en azindan.Cok para harcariz ama takimimizdaki yeteneksizleri gorunce paraya kiymak lazim bence Yeteneksizleride derhal yollamaliyiz.

alınabilecek yerli çokta kaliteli olanlar sadece bunlar: emre can,bilal başaçıkoğlu,ömer toprak,tarık veya şener sağbek için alınabilir aa forvet içinse en iyi isim mevlüt ve benim listemde çalhanoğlu yok

Hakan-Calhanoglu-free-kick-2.gif

this guy

58911.jpg

Hakan Calhanoglu

187578719-yunus-malli-of-mainz-runs-with-the-ball-gettyimages.jpg

Yunus Malli

456078693-bram-van-polen-of-pec-zwolle-bilal-gettyimages.jpg

Bilal Basakcioglu

Aras+Ozbiliz+FC+Spartak+Moscow+v+FC+Volga+zQdpDDEDAzgl.jpg

Aras Ozbiliz.

Kanatlar icin Avrupa Menselli kaliteli futbolcular.

Ermeni kardesimiz arasi aramizda gormek isteriz tabii ki

Yabancı sınırının kalkması için Hakan Ç., Tolgay, Gökhan Töre yi almamız lazım.

Hakan gibi karaktersize ihtiyacımız yok

karakterle alakasi yok bence :P

daha cocuk oldugu icin cevresindeki kisiler onu zorladi, GS gelmemesi icin

3yil sonra kendisini konyasporda bulursa sasirmayin.. bana cok ozel oyuncu gelmedi, zaten bizim yonetimde cocugu almak icin cok caba sarf etmedi ve 5m euro civarinda bi ucretle isi bitirmek istedi onun yerine sudan ucuz ontiveroyu aldik ^^

karakterle alakasi yok bence :P

daha cocuk oldugu icin cevresindeki kisiler onu zorladi, GS gelmemesi icin

3yil sonra kendisini konyasporda bulursa sasirmayin.. bana cok ozel oyuncu gelmedi, zaten bizim yonetimde cocugu almak icin cok caba sarf etmedi ve 5m euro civarinda bi ucretle isi bitirmek istedi onun yerine sudan ucuz ontiveroyu aldik ^^

Bence gayet iyi oyuncu o kısımda sıkıntı yok ama sakatım diye milli takımı reddedip 2 gün sonra takımıyla maça çıktı Hamburg da ücretini arttırmak için bize gelmek istiyormuş gibi bi imaj verdi böyle adamlara ihtiyacımız yok

Bence gayet iyi oyuncu o kısımda sıkıntı yok ama sakatım diye milli takımı reddedip 2 gün sonra takımıyla maça çıktı Hamburg da ücretini arttırmak için bize gelmek istiyormuş gibi bi imaj verdi böyle adamlara ihtiyacımız yok

okadarini bilmiyorum ama karakter yoksa adres belli, oraya gitsin hehe :)

Geri
Üst Alt