alınan en güzel iltifat

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
erkekler genelde az iltifat alır, hatta hiç almazlar. dökülün bakayım.

Üniversite dönemi okula trenle gidip gelirdim. Bir gün tren'de otururken karşımda oturan bir kızın durmadan bana baktığını fark ettim ve kulaklıklarımı çıkardım fırsat bu fırsat hazır sana bakıp duruyorken yürü be oğlum dedim kendime.

Kız kulaklıkları çıkardığımı görünce böyle kedi gibi bakarak bir şey diyebilir miyim dedi. Tabi ki dedim. Çok güzel ve çok uzun kirpiklerin var, keşke benim de olsa dedi. Bayağı şaşırdım hiç beklemediğim bir şeydi ve biraz afallayıp kıza seninkiler de güzel aslında diye saçma sapan bir cevap verdim. Kız buna bozuldu herhalde bir kaç saniye sonra bir şey demeden kalkıp gitti.

Bu da böyle bir anımdır.

Kız olsam sana verirdim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aksarayda efsane bar mı ne öyle bi yer vardı bildiğin pavyon yani, arkadaşlarla girmiştik bi ukraynalıyı alıp hasbihal etmek için sakin bir yere geçmiştik, saat 3te başlayan koyu sohbetimiz 4te zar zor son bulmuştu, ve hanımefendi giderken” sen bana bir daha değil 400 lira, 400 euro versen bile görüşmem hayvanmısın” demişti. O an gururum çok fena okşanmıştı

Aksarayda efsane bar mı ne öyle bi yer vardı bildiğin pavyon yani, arkadaşlarla girmiştik bi ukraynalıyı alıp hasbihal etmek için sakin bir yere geçmiştik, saat 3te başlayan koyu sohbetimiz 4te zar zor son bulmuştu, ve hanımefendi giderken” sen bana bir daha değil 400 lira, 400 euro versen bile görüşmem hayvanmısın” demişti. O an gururum çok fena okşanmıştı

P. Enis Sever ismine geri dönme vaktinin geldiğini gösteren bir post.

eşek gözlü diyip hakaret eden olmuştu. yok o aslinda iltifat desede ikna olmadim halen.

Geri
Üst Alt