Alışverişte Tercih Ettiğiniz Güçlü Marka?

Favori alışveriş Siteniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
temu ve aliexpress'ten o kadar çok alışveriş yapmışımdır. adamlar bir kere yanlış, arızalı ürün göndermedi. yurtdışı ürün olarak amazondan da alışveriş yaptım onlarda da hiçbir sıkıntı olmadı. ama limit kısıtlaması arttıkça ıvır zıvır dışında almaya değer bir şey kalmadı.

Amazon'dan çok fazla alışveriş yaptım. İlk zamanlarda aşina olunmadık şekilde müşteri memnuniyet politikasına sahiplerdi. Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla artık çoğu kullanıcı art niyetli insanımız onları da iyi niyetli müşteri politikasına sınırlar koymaya itmişler. Yine de benim ilk tercihlerim arasında.

Araba lastiği, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kulaklık, dolap, masa vs. dişe dokunur şeyleri Amazon'dan alıyorum. Adamlar 2 sene içinde bir şey oldu mu hemen geri alıyor. Getirip ücretsiz olarak dairenin içine getiriyorlar.

Amazon'dan çok fazla alışveriş yaptım. İlk zamanlarda aşina olunmadık şekilde müşteri memnuniyet politikasına sahiplerdi. Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla artık çoğu kullanıcı art niyetli insanımız onları da iyi niyetli müşteri politikasına sınırlar koymaya itmişler. Yine de benim ilk tercihlerim arasında.
Ürünlerde iade ve değişim politikalarını güncellediler yıllar önce Türkiye'de ama hala müşteri hizmetleri konusunda 1 numara

Amazon yoksa trendyol(oda otomati var sokakta, kargo bekleme isi olmuyor is buyuk kolaylik)

Geri
Üst Alt