Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.116
- 28.857
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokgeldimi
Biz bu yüzden Avrupa'ya hayranız.yaklaşık 1.5 sene önce aldığım ehliyet bu meret yüzünden komple iptal edildi.
2 yılı tamamlamayan sürücüler, stajyer sürücü olarak kabul edildiği için 0.25 promil ve üstünde direk iptal ediliyormuş.
maddi hasar vs. hepsi bir yana, karakola alındığınızda polislerin size olan bakışları, ailenize yaşattığınız utanç, yaşadığınız kepazelik, belediyeyle mahkemelik olmanız felan gerçekten inanılmaz mahcubiyet ve utanç veriyor.
üstelik stajyer sürücüyseniz psikoteknik raporu almadan (muhtemelen deli raporu) ehliyet kursuna kayıt olamıyorsunuz.
benim yaptığım kazanın alkolün etkisiyle alakası olmamasına rağmen promilin üstüne çıktığınızda iş bitiyor ve ne yazık ki kimseye verebilecek bir cevabınız yok. gerçekten sadece 2-3 bira bile içip direksiyona geçmenin cinayetten farkı yok.
başlığa denk geldiğim için yazmak istedim. eğer yapıyorlarsa belki birkaç arkadaş okuyup ne denli berbat birşey olduğunu anlar.
50 lik Carlsberg Kutu: 15,00 TL.1.5 litre tekirdag altin serisinden sonra carlsberge devam etmekteyiz
1.5 litre tekirdag altin serisinden sonra carlsberge devam etmekteyiz
metil mefta ederetil mi sakattı metil mi?
google etil yazdım damıtma diyor. Ben kesin geberirim, hiç girmiimmetil mefta eder
etili içersinde abanmak karaciğere biner öldürmezgoogle etil yazdım damıtma diyor. Ben kesin geberirim, hiç girmiim
damıtma işini beceremem kesin, orada patlarımetili içersinde abanmak karaciğere biner öldürmez
saf dikersen ikiside sıkıntı
Kafanı dağıtırım1.5 litre tekirdag altin serisinden sonra carlsberge devam etmekteyiz