- 30 Nisan 2012
- 13.043
- 1.010
- 1.468
hangi ülkede yaşıyorsun?
Gürcistan. Üstelik adamlar yıllarca sovyetler baskısından doğru dürüst dinlerini yaşayamamışlar bile. Buna rağmen aşırı dindarlar. Öyle böyle değil yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi ülkede yaşıyorsun?
"Defamation of Religions" diye bir kavram BM tarafından kabul edilen. Bu kavrama göre bir dine ait değerlerin aşağılanması nefret söylemi(hate speech) kapsamında değerlendiriliyor. Nefret söylemi de bizim hukuk sistemimizde ve bir çok ülkede cezai yaptırımı olan birşey. Cezanın içeriği, miktarı konuları tartışılabilir veya karşılaştırmalı olarak diğer hukuk sistemlerine bakılabilir. Ama bu eylemin evrensel hukukta da bir yaptırıma bağlanması söz konusu.
Gürcistan. Üstelik adamlar yıllarca sovyetler baskısından doğru dürüst dinlerini yaşayamamışlar bile. Buna rağmen aşırı dindarlar. Öyle böyle değil yani.
Beyler, bu ülke ve müslümanlıkla alakalı bir durum değil. Hangi ülke olursa olsun. Gidin bir hristiyan ülkesine ve adamların inançlarına saygısızlık yapın. Bakın neler oluyor. Bırakın cezayı adamı linç ederler. Ben hristiyan ülkesinde yaşıyorum o yüzden biliyorum.
Gürcistan'da çoğunluk Ortodoks mu başkan?
Allah inancı sadece Müslümanlıkta mı var bu arada? İş direk Müslümanlara hakaret ediliyora getirilmiş garip bi şekildeBide "Herkes birbirine saygı duyacak ulan" modundakilerin %90'ı büyük ihtimalle Aya Sofya cami olsun diye ön saflarda bayrak taşıyordur şu sıralar.
ya ne saçmalıyorsun adam Allah cc. diye twitter açmış.Allah cc yi tek müslümanlar yani biz kullanıyoruz.