Allah Yardımcımız Olsun!

Ciddi misin? Rusya ne bati mi dogu mu. Orda da cok yazarlar cikmis devrim olmus aydinlar turemis. Avusturya kanada ve amerikayi da guney asya insaninin kurdugu rivayet edilir.

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avusturya? evet ruslardan da çok önemli şahsiyetler çıktı ama gel gör onların çok etkilenip uğruna devrim yaptıkları adam karl marx batıda biyerde doğmuştu ve batı felsefe insanıydı. dünyayı şekillendiren, moderne çağdaşlığa bugünkü yaşamımıza öncülük eden batı felsefesidir. ve batı felsefesi sadece batılı ülkeler için değil bütün demokrat ve gelişmiş ülkelerin kabul edildiği sistemdir. haa memleketimizde bazı hıyarlar tarafından hristiyan felsefesi sanılıp öcü gibi kaçılmaktadır.

Felsefe tarihi - Vikipedi

Batı felsefesi - Vikipedi

Rönesans felsefesi - Vikipedi

Aydınlanma Çağı - Vikipedi

20. yüzyıl felsefesi - Vikipedi

Kıta felsefesi - Vikipedi

Yurt dışında Ankara desen İstanbul'un ilçesi mi diye sorarlar. Ankara'nın başkent olması onu değerli ve/veya güzel yapmıyor..

Kisisel gorusunuz. Istanbul'da abartildigi kadar guzel degil. Hatta cok fazla abartiliyor ki ne olursa olsun bu ulkenin baskentinin Ankara oldugu gercegini degistirmez.

Videoya bir yorum yapmayacagimda her konuda irkcilik yapilan bizim gibi kac ulke vardir acaba?

Sirf bir fikri var diye, sirf bir soz soyledi diye, yapilan ufak seyler ugruna bile insanlarin dislandigi, toplumun birbirlerine karsi baskalastirildigi bir ulke bulmak zor.

Boyle oldugu surece de hicbir halt olmayacak zamanla surekli geriye gidecegiz.

Once alginin degismesi lazim ve bu cok cok zor.

$

Kisisel gorusunuz. Istanbul'da abartildigi kadar guzel degil. Hatta cok fazla abartiliyor ki ne olursa olsun bu ulkenin baskentinin Ankara oldugu gercegini degistirmez.

Kişisel görüş mü? İstersen 100 kişiye soralım yurt dışında. Ayrıca insanlar İzmir-İstanbul diye tartışırken Ankara demeyin, gülerler.

Kişisel görüş mü? İstersen 100 kişiye soralım yurt dışında. Ayrıca insanlar İzmir-İstanbul diye tartışırken Ankara demeyin, gülerler.

Ben Ankara Istanbul'dan guzel demedim, dedim mi? Istanbul'un guzel olmasi senin kisisel gorusun tabi ki. Cogunlugun da kisisel gorusu bu yonde olabilir. Hic bir sey Ankara'nin ulkenin baskenti oldugu gercegini degistirmiyor maalesef. Yurt disinda ki ilk kisi olan bana sordun cevabim guzel degil, 99 kisiye daha sorabilirsin. Benim burada tanidigim 20-30 Turk'ten Istanbul'u begenenin sayisi 3-4.

Ankara'nin baskent olmasi ne alaka simdi?

$

Ankara kağıt üzerinde başkenttir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben Ankara Istanbul'dan guzel demedim, dedim mi? Istanbul'un guzel olmasi senin kisisel gorusun tabi ki. Cogunlugun da kisisel gorusu bu yonde olabilir. Hic bir sey Ankara'nin ulkenin baskenti oldugu gercegini degistirmiyor maalesef. Yurt disinda ki ilk kisi olan bana sordun cevabim guzel degil, 99 kisiye daha sorabilirsin. Benim burada tanidigim 20-30 Turk'ten Istanbul'u begenenin sayisi 3-4.

Türklere sormak ilk hatanız. Çünkü tanınmışlıktan bahsediyorum. Ayrıca ben de İstanbul daha güzel diye bir yorum belirtmediğim gibi size de Ankara güzel diyorsunuz demedim. Siz yazıları okumuyorsunuz..

Türklere sormak ilk hatanız. Çünkü tanınmışlıktan bahsediyorum. Ayrıca ben de İstanbul daha güzel diye bir yorum belirtmediğim gibi size de Ankara güzel diyorsunuz demedim. Siz yazıları okumuyorsunuz..

Zeka seviyesi normal cogu avrupali turkiyenin baskentinin ankara oldugunu bilir. Turkiyenin baskentinin ankara oldugunu bilmeyen insanlar cogu avrupa ulkesinin de baskentini bilmiyorlar. Dene mesala. Istanbul derlerse polanyanin baskenti ya da belcikanin baskentini sor. O kadar da abartmaya gerek yok. Avrupali kesimde de hulogggg denen kitle buyuk bir kitle

Zeka seviyesi normal cogu avrupali turkiyenin baskentinin ankara oldugunu bilir. Turkiyenin baskentinin ankara oldugunu bilmeyen insanlar cogu avrupa ulkesinin de baskentini bilmiyorlar. Dene mesala. Istanbul derlerse polanyanin baskenti ya da belcikanin baskentini sor. O kadar da abartmaya gerek yok. Avrupali kesimde de hulogggg denen kitle buyuk bir kitle

Hüloğ veya değil sonuçta Türkiye dedin mi İstanbul akla gelir ki dünyada sadece Avrupa yok. İstanbul'u tüm dünya tanıyor. Ayrıca ben İstanbul'u öyle çok seven biri değilim ama bu gerçeği değiştirmez.

Geri
Üst Alt