Allah'a Şirk Koşan AKP'li Milletvekili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan adamların evinden milyonlarca para çıkıyor hala dış güç diyorlar. Dış güçler mi getirip koydu o paraları.

Beyin ölmüs. Bu adam da mv öyle mi? Bu türkiye iflah olmaz kusura bakmayin.

bir insan böyle konuşur, belki kendini düzgün ifade edememiştir onu da anlarım. ancak söylediklerine kendileri inanıyor mu merak ediyorum. dünya lideri insan, tüm vasıfları üstünde taşıyan kusursuz insan.. suikastler oldu suikast girişimleri oldu vs.. adama demezler mi roboski yi kim yaptı, fransada öldürülen 3 pkk lının mit ile alakası çıktı, gezide ölen yaralanan çocuklar.. bunları da mı dış mihraklar yaptı. hatayda ölen 52 "sünni" vatandaş tanımlamasınıda mı dış mihraklar yaptı.. ya da ayağa kalkan koşan türkiye! nereye koştuğu belli değil. geri geri koşuyor. dış borç aldı başını gidiyor. kurufasulyeyi bile artık zenginler yiyebiliyor.. ülkede hukuksuzluk dizboyu. bir baskından operasyondan sonra müdürlerin yerleri değişiyor. sonra gelmişler dinden haktan hukuktan bahsediyorlar. bunlar devede kulak örnekler hepinizin bildiği gibi. cidden söylediklerine inanıyorlar mı yoksa zaten inandıkları için mi söylüyorlar çok merak ediyorum

tövbe etmezse

öbür tarafta görür anyayi konyayi

simdi bunu bir MHP yad CHP MV kili sölemis olsaydi kiyamet kopmustu

ama Türk milleti afyonu yemis ucusta

Hülogggggggggg

surçu lisan degil bu

direk aks etmis içindekiler,

Öveyim derken zırvalamış. Dil sürçmesi tamam kabul ... Ama övgü beni rahatsız ediyor zaten.

Cenab-ı Yaradan'ı katmayın işte bu işlerinize.

O kadar işi basitleştiriyorsunuz ki yapmayın bunu.

Liderine övgü yağdırayım derken böyle saçmalıyorsun.

Siyaset fln konusmak istemiyorum ama Allah hepimizi sirkten korusun. Isleyebilecegin en büyük günah.

"Allah-ü teala'nın bütün vasıflarını toplamış bir lider" demek bu adamı Hz.Muhammed ile eş değerde görmek demektir. İster dil sürçmesi olsun, ister olmasın sonuç itibariyle her anlamı aynı kapıya çıkıyor.

AKP’li vekil: ''Başbakan, Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir lider...''

"Ben size dedim! Kefenlerle havaalanına geldiklerinde 'bunlar iyi günlerimiz' dedim, dinlemediniz..."

"Siz daha yeni haberdar oldunuz bu durumdan...Düzce'de her cenazeden sonra Ak Parti iç tüzüğü okutuluyor mevlüt yerine..."

"O Marmaray nasıl yapıldı sanıyorsunuz? Bizzat açılışta boğazın sularını ikiye ayırdığını, kendi gözlerimle gördüm..."

zaytung

AKP’li vekil: ''Başbakan, Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir lider...''

Bu tarz konularda alaycı ifadeler kullanmak çok yanlış, şaka yapayım derken dinden çıkabilirsiniz..

Konunun çok çarpıtıldığını düşünüyorum, adam kesinlikle bunu kastetmemiştir, kimse bunu kastetmez..

Bence kastettiği şey, "Başbakan, Allah'ın insanlara bahşetmiş olduğu tüm vasıfları üzerinde toplayan bir lider.."

Yakında Recep Tayyip Erdoğan (s.a.v.) falan yazacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt