Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.386
- 12.023
- 2.573
Ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben avrupa maçlarında böyle oynamam
Ben de öyle düşünüyorum. Ali Koç yabancı influencerlara basmıştır parayı transfer çalımı atmak için...su konuyu kapatin olm
aksam fb kapa bildirir su herifi
bu oyunlara gelmeyin artik ya
Evet zorundaBen anlamıyorum. Takıma gelen herkes sırıtmak neşe dağıtmak zorundamı da buna takılıyor insanlar. Sırıtmasın gülmesin sadece işini yapsın yeter. Bahsettiğimiz adamda sane. Böyle bi adamı avrupada almak isteseniz en az 40 50lerden açıyorlar kapıyı. Vasat dediğiniz Saraya 18 ödedik unutmayın. Öyle isim yapmış bir oyuncuda değildi. Kaldıki Sane Öyle top oynamaktan kaçan bi adamda değil. Faydası zararı tartışılır ama mal fenere gitmek istememesi ki gerçekse top oynamak istediğini gösterir. Bayernde mükemmel sükse yapmaz belki ama takımımzda gayette göze batar oynar. Delici koşmayı seven bencil olmayan yaratıcı adam ve bonservissiz. Xaka dediğiniz adam için 6 7m avro istiyorlar üstelik 30lu yaşlarında. Bırakın muhasebeyi kazığı. Bu takım zahaya ziyeche katlanıp icardinin falcaonun parasını ödediyse bunuda öder. Galatasaray batmaz. Sanki takım siir jetpa gibi konuşmayın. Kargalar batmamış bizmi batacağız.
Cuesta Jelerte vereceğimize buna veya bu seviyeye verelim hiç yoktan denedik deriz ya kasmaya gerek yok
Vallahi kusura bakma hocamda his takımımızda Ahmet Kutucu ve Emre Akbaba çocukluk aşkları Galatasarayda hiçbir halt yapmadılar yapamadılar. Ben hâlâ söylüyorum bize taraftar yada sırıtan adam lazım değil. Çıksın topunu oynasın parasının karşılığını versin yeterli. Herkes gülmek sırıtmak etrafa neşe saçmak zorunda değil.Evet zorunda
Galatasaray bir his takımıdır çünkü