Alman Basınından İlginç İddia: ''Favre Galatasaray için serbest kaldı''

Ümit Çatar

Cezalı
f600_3QPIO.jpg

Adı Galatasaray teknik direktörlüğü için geçen Lucien Favre hakkında Alman basını ilginç bir iddia ortaya attı.

Bild Gazetesi, “Favre Galatasaray için serbest kaldı” başlığıyla verdiği haberde İsviçreli teknik adamın görevden ayrılışından
yaklaşık yarım yıl sonra Borussia Mönchengladbach kulübüne geldiğini yazdı. Haberde;

“Şu anda askıda olsa da 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Lucien Favre, kulübe olan önemli hizmetleri (Önce kümede kalma,
sonra da Şampiyonlar Ligi katılımı) sebebiyle yeni bir teknik adamlık görevi için tazminatsız serbest kaldı. Favre, Podolski’nin
kulübü Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

Ancak İsviçre Gazetesi Blick’in Spor Müdürü Andreas Böni bu sabah twitter’dan "Lucien Favre Galatasaray’a gitmeyecek.
Geleceğini Türkiye’de görmüyor" mesajını paylaştı.

NTV Spor

Moderatör tarafında düzenlendi:
baby,gelecek inşallah.görüşmeler sürüyormuş:kiss:

Bild değil de Sportbild olmasın? Bu tür palavraları Sportbild sıkar genelde.

Dursun gitmeden gelecekse hiç gelmesin ,geleceğine yazık etmiş olur.

Alman Bild gazetesine göre Favre Galatasaray ile görüşüyor!

Geçen hafta Lucien Favre Borussia Park'a gitti ve Gladbach yönetimiyle görüştü.
Eski kulübünde halen bir yıllık mukavelesi bulunan Favre, yönetimle anlaştı ve sözleşmesi feshedildi.

Favre artık yeni bir macera aradını ve Galatasaray gibi heyecan verici büyük bi kulübe gitmek istediği öğrenildi.

"Galatasaray hem geçmişi ile, hem coşkulu taraftarı ile, daima Avrupa da başarılar yakalamak isteyen büyük bir takım. Bu takımın ve camia nin bir parçası olmak benim için gurur verici olur."

Kaynak:
9e39b093b9a5556f0e5c9109292acd09.jpg

© Arif Ulu Özel Haber

Son düzenleme:
Ulan iyice analarının kız baktıkları oğlanlara döndük sürekli biriyle görüşürüyoruz.

Konular birlestirildi

hayırlı olsun

bakalım forumda çok övülen bir zat gelip başarılı olabilecek mi

balkan kökenli isviçre vatandaşı birkaç topçu alır dzemaili de takımda kalır diyorum

Ersun'dan iyi hoca olabilir

Fakat Ersun'dan faydalı olamayacaktır

Durshunla çalışmaya gelen adamdan ümidim olmaz isterse mourinho olsun

Ne güzel olur.

En azından vizyon olarak ileriye gideriz.

Hatta Nordhveidt serbest kalıyor. Onuda alsın. İleride max Kruse

Dursun varken istersen Favre , Mourinho , Terim uclusunu birada getir , nafile...

Yonetim de is yok

Guardiola bile gelse bu yonetimle olmaz

Dursun ile kariyeri sonlanir.

Geri
Üst Alt