Alman Medyasından Galatasaray'a Taş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz real juve gruptaki cikmis takimiz

Leverkusen kim ?

Haber dogru değildir,

Güc olayi degil

Ilk maclar hafif takim ile yapilir kondisyon depolama atak sistem antremani vs ayrica Prandelli takimi daha iyi tanimak istemis olabilir

* LG G2 Tapatalk *

gelmez nuri gelmeeeezzzz... bu saatten sonra tuchel gelmeeezzzzzz :) bırak artık bu işin peşini...

Yalan oldugnu sanmiyorum, Völler neden yalan söylesin, bu Aciklama sana yakismadi Prandelli.

Kortku heralde, ilk macinda kötü bir sonuc'tan falan..

ulan var ya seni gerçekten döverim.völlerr niye öyle desin miş?prandelli niye öyle bişey desin ?git leverkuseni tut oğlum.

Öyle topic mi acilir nuri

Düsünmeden gazi veriyorsun

Bazilere malzeme veriyorsun

YakışmadıSana#

* LG G2 Tapatalk *

kilitleyin şu konuyu ya.huzur kaçmasın.

Söylemiş ola bilir ki bende söylerdim belki ama bu völler ayıp etmiş.

Sana söylenen bir şeyi karılar gibi piyasaya sürmen yakışmadı völler.

Git şimdi takımına ego madalyası tak.

Sumuklu rudi voller'e bak hele adam olmus galatasaray'a laf cakiyor..rjkaard bu hirbonun suratina acayip yerlestirmisti balgami..

★☆★

ulan var ya seni gerçekten döverim.völlerr niye öyle desin miş?prandelli niye öyle bişey desin ?git leverkuseni tut oğlum.

mancininyi cabuk unuttun heralde sergen, o da böyle aciklamar yapiyordu hep, bunlar galatasarayi kücük görüyorlar..

:indecisiveness:

mancininyi cabuk unuttun heralde sergen, o da böyle aciklamar yapiyordu hep, bunlar galatasarayi kücük görüyorlar..

:indecisiveness:

Prandelli daha yeni gelmis

O mac planlar takimi taniyan td göre belirlenmisdi

Adam bi takimi tanisin antreman yapsin

Hazirlik maclari daha illerde bi zamanda oynamis istemis

Völler gicikliginden söylemisdir bunu..garip bi karakteri var be klasik almam egosu

Ayrica kesin söyledigi mi belli degil

Irtibat etmemek gerek

* LG G2 Tapatalk *

kendi evinde manchesterdan 5 yemiş leverkusen

2 senedir final oynadılarda biz mi bilmiyoruz ?

tarihin belkide en kötü manchesterından

fb gibi biz sizi bikeresinde 5 golle yenmiştik :D komik

prandellinin her yaptığını övecek değilim ama bencede bok atıyor leverkusen böyle birşey dediği sanmıyorum açıkcası ama mancini olsa inanabilirdim ne yalan söyliyim o çünkü çok realist takılan ruhsuz bir adamdı prandelli öyle değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt