- 23 Aralık 2008
- 64.953
- 62.784
- 5.103
geneli tırsak olur çok azı cesaretlidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal oluyorlar işte.Bildiğimiz Almancı nasıl oluyor sen nasıl oluyorsun detay girersen memnun oluruz
Sivaslıları tehlikelidir.Dancilar hakkinda dusuncelerinizi alabilir miyim
Tirsakligi destekler cinsten bir videogeneli tırsak olur çok azı cesaretlidir.
Tirsakligi destekler cinsten bir video
Tabi burada erkek uyelere olan yakinlilik, sicakkanlik falan önemli bir etken cogu bariyer koymayi tercih ediyor.
Tabi burada erkek uyelere olan yakinlilik, sicakkanlik falan önemli bir etken cogu bariyer koymayi tercih ediyor.

bacanağına ülkeye döviz soktuğu için teşekkür ederimBenim bacanak karaborsa bilet işi yapıyor. Kendisini defalarca uyarmama rağmen çok ah alıyorsun hak yiyorsun küfür yiyorsun gibisinden, para tatlı geldiği için devam ediyor. Durumu kötü bir insanda değil a180 biniyor neyse bununla ne zaman görüşsem almancılara derbi ve şampiyonlar ligi biletlerine bilmem kaç euroya nasıl kitlediğinden bahsediyor. Ayrıca almanya'dan günü birlik maça gelenler biletlere verdikleri fazla para yetmezmiş gibi buna viski, parfüm, çikolata filan hediye getiriyorlar. Adamın ev içki ambarı gibi oldu. Yani alan memnun satan memnun ama en sevdiği müşteriler gurbetçiler ve onlara beyinsiz hepsi diyor. Ben demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama şu görüntüdekiler beyinsiz ona şüphe yok.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Can BÜYÜK e kinin olduğunu hepimiz biliyoruzEn sevdiğim konu hortlamış
Canla almancılara sövüyoz@Can BÜYÜK e kinin olduğunu hepimiz biliyoruz
Milletle aramı bozmaya mı çalışıryorsun ha !?!!!@Can BÜYÜK e kinin olduğunu hepimiz biliyoruz
Ben kankama bunu yapmamMilletle aramı bozmaya mı çalışıryorsun ha !?!!!
Ben has ve has türkiyede doğup büyüyen 1 türk erkeğiyim@Onur Bakır tuhaf evet