Almanlardan Ozan Kabak İddiası!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Alman Bild Gazetesine göre’ Stoper arayışında olan Manchester United'ın listesinde Galatasaray'ın genç oyuncusu Ozan Kabak da bulunuyor.

CC64B8BD-A17C-4564-8614-571D5D89BD09.webp

80 milyon avro olursa bu iş olur.

Çok isterim preimer ligde oynamasını

Babanız Galatasaray

hemen alsinlar, 5 milyon para da veriyorlarsa hemen kabul olsun. Bizde bundan fazlasi olamaz, gitsin dogru dürüz hocalar ve oyuncular ile kendini gelistirsin.

hemen alsinlar, 5 milyon para da veriyorlarsa hemen kabul olsun. Bizde bundan fazlasi olamaz, gitsin dogru dürüz hocalar ve oyuncular ile kendini gelistirsin.

Derdimiz ne ya niye satıyoruz o zaman Ozan gelişecek diye çerez parasna satacaz , takım dökülmeye devam edecek alla alla ilginç.

İngiltere’ye oyuncu satarken kıstasımız Andy Carroll olmalı.

derdimiz para? Zaten bizde oyuncu yetismez, yetistiren insan zaten yok. 5 + 25% bir sonraki transfer daha iyi olur her iki taraf icin.

Derdimiz para değil derdimiz daha iyi olmak kafasız yönetimler yüzünden 1 ileri 2 geri gidip geliyoruz bana kalsa Ozan'ı sağlam paraya satar gelen parayı altyapıya yatırır hocadır , tesisdir , antrenör ne gerekiyorsa yaparım seviyeyi yukarı çıkarır yeni Ozan'lar çıkarırım.

Yalandır büyük ihtimalle ManU 'nun Ozan Kabak gibi genç stoperlerden ziyade lider şef bir stoper arayışında olduğunu biliyorum ama var sayalım ki gerçek Ozan yerinde olsam saniye düşünmez giderdim çünkü kendisi Ndiaye ve Cenk gibi EPL 'de var olamayacak bir oyuncu değil bence oyunu fiziği-pozisyon bilgisiyle oynadığı kadar aklıyla da oynayan birisi

ManU 'nun defansında yıllardır Linderöf-Smailling filan oynuyorken neden Ozan Kabak forma bulamasın ki ?

10+ sonraki satıştan %25 ideal

ama sanmıyorum performansını stabil hale getirirse daha yukarıyı görür

20 cok az muhtesem performans gösteriyor, cok ciddiyim okadar yildiz geldi bunun kadar bu yasta bukadar tecrübe gösteren olmadi, henüz 18 saka gibi, tutalim elimizde en az 40i bulur bu cocuk, alan takimada inanilmaz fayda saglayacak tipki raphael varane gibi!

Hızlı
Yetenekli
Kuvvetli
Karakterli bir kardeşimiz. Lakin ceza sahası icindeki dengesi iyi değil. Bundan sebep o penaltılar oluyor birde geriden topu oyuna iyi sokmaya baslarsa üst düzey stoper olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sunuda ekleyim ayrica sonraki satisindan 10-20% aliriz diyoruz, ama sunu unutmayin SATILIRSA!!! raphael varane 10 milyona alindi, su an degeri 80 milyon ve satmiyorlar! ilerde yaslaninca 10a düsüer al sana pay ne anladim bu isten, buna cok dikkat edilmeli

Neyi satiyoruz.... daha hic birseyi kanitlamamis bir oyuncuya hemen herkes daliyormusdda... Semih Kaya da ilk ciktiginda AHA Bulent Korkmaz dedik.... durumu ortada... Bos haber...once bir sezonu kapatalim bakalim ne nasil olur.. ozaman gelisimi istedigimiz ve umut ettigimiz gibi olursa birakin 10 milyonu 20 milyonu da rahat bulur.

Gene ucmussunuz 10-20 milyonlar havada ucusuyor. Haber dogruysa kdv dahil 3 milyona teslim eder albayrak

Geri
Üst Alt