Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Bu Mesut bizde'de cok is yapardi haaa... Zaten... Nihat Mevlut Sercan hepsi hizli oyuncular... Arapaslari super adamin, oyunu iyi okuyor iyi takip ediyor...

Kewell'ın durumu iyi değil demek ki

Ya Üzüldüm Avustralya'ya .... :(, hemde Cahill kirmizi.

Ben Almanya'nin kazanmasini istemiordum. Ve ben Almanya'da yasiorum!

Şuana kadar turnuvanın en iyi performansı Mesut ve Messi'den geldi.

AUS hocası ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Adam yokmuş gibi Jedinak'ı soktu oyuna. Bresciano ve Kewell kenarda.

Kewell'ı alıp neden riske etsin sakat oyuncuyu bu maçta? Bitti zaten bu, artık hazırlık maçı olarak yaklaşıyor bu maça ve Jedinak'ı deniyor.

Fatih Terim´in egosu yüzünden başımı taşlara vuruyorum şuan .

bi maçın içine nasıl edilir gösterdi hakem:tiphat:

Müller gol attı diye bana artistik yapan renktaşlar var,esefle kınıyorum.

Verbeek Holman'ı oyuna alduğında defansif bir liberoyu çıkardığının farkına varamadı mı? Tamam Grella kötü fakat onun yerini kapatabilecek bir oyuncu neden almadı anlamadım? Ardından Tim Cahill oyundan alındıktan sonra Avustralya dağıldı. Bu kadar basit hatalarla Avustralya'nın gruptan çıkması zor görünüyor.

6 olurmu?

Avustralya'nın şanssızlığı ilk maçının Almanya ile olması

Cevap: Almanya 2-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Zaten kewell o sağlık ekibinin yanlış uygulamalarının arkasına sığınmadımı?

Drogbanın kolu kırılıyor ama 2 hafta sonra maça çıkabilcek şekilde hırs yapıyor,çalışıyor..Kewell'ın yanlış tedavi mevzusu onun dünya kupasında oynama bahanesine yağ sürmüşdür.Saçmalık varsa bunu kewell yapmışdır.

Ben kewell'a karşı değilim ama bu konuda bize haksızlık yapmışdır.Kewell 2. devre oynamış olsaydı belki şampiyon olacakdık.

Elin drogbası nasıl takımı için fedakar davranıyor ise bende kewell'dan oynadığı takımı için fedakarlık beklerim.Milli takımı için Galatasarayı "es" geçmişdir kewell,bunun tartışması yapılmamalı..

Kewell'ın sakatlığını teknik ekip bile kabul ediyor, yanlış tedavi olduğunu. Neyin peşindesin anlamadım.
BArosun sakatlığıda kendisinin hataları yüzünden uzamışdır,lütfen geçmişi biraz daha araştrın,barosun platin mevzusunu unutmayın..

Milan baros'a platin takılması kendi isteği değil doktor tavsiyesidir. Geç takılmasının nedeni bizim doktorların önce gerek yok demesi. Almanya'da muayeneden sonra ise takılması şart olduğu çıkmıştır ortaya. Lütfen sen araştır.

Ben kewell'ın milli takımı için nasıl fedakarlık yaptığını görüyorsam,aynısını Galatasaray içinde yapmasını beklerim,bu en doğal hakkım çünki profosyonellik bunu gerektiyor.

Kewell Hagi'den sonra gelmiş en profesyonel oyuncudur. Bunu A.Polat dahi kabul ediyor, lig tv'ye açıklamalarında. Oynadığı zaman da 100%'ünü vermiştir takıma.

Avustralyanın bekleri amatör liglerde mi oynuyor acaba?İspanya ile olsa bu maç 10-0 bitmişti.

Almanyaya genel olarak baktığımızda çok karma bir takım olmuş.Almanlardan çok yabancı oyuncular mevcut.Türk,italyan,polonyalı ve afrika kökenli bir çok oyuncu var almanyanın dolayısı ile eli bir hayli kuvettli.

Mesut özili ise çok beğendim.Geleceği parlak bir oyuncu ve asla türkiyede oynamaz.İlerleyen yaşında aynı altıntop kardeşlerin yaptığı gibi türk takımlarını kullanarak piyasasını artırır ve öncelikli olarak almanya ve diğer büyük ülke liglerine giderler.

Ancak ben bu almanyanın bu mücadele gücü ile dünki ingiltere ve arjantin karşısında üstünlük kurabilceğini düşünüyorum.Şu zamana dek izlediğimiz takımlarda en derli toplu takım almanya göründü ancak benim favorim halen ispanyadır.İniestada oynayabilcek duruma gelmişken ispanya tam kadrosu ile kupayı götürür düşüncesindeyim.

Geri
Üst Alt