Almanya 4-0 Avustralya | 13 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Almanya 2-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

otobus.jpg

Almanya milli takımının otobüs yerleşkesiymiş. Niye paylaşıyorum bilmiyorum :D

Dizilişe bak yabancı asıllılar en arkada hep bunların atası hitler zaten:sopa:

Arkadaslar yuh bee... Adamin ayak bilegi resmen kiriliyordu nerdeyse abartiyor diyonuz... Kirilsaydi kirmizi diyecektiniz... Illa kirilmasi gerekiyor galiba...

Dogru karar

Atladıktan sonra bilerek geri çekti bacaklarını, direk kırmızı gösterdi barzo hakem.

Arkadaslar yuh bee... Adamin ayak bilegi resmen kiriliyordu nerdeyse abartiyor diyonuz... Kirilsaydi kirmizi diyecektiniz... Illa kirilmasi gerekiyor galiba...

Dogru karar

anlaşıldı sen başka maç izliyosun:b5:

kewell girse ne yapacak maçımı çevirecek?

Kewell'ın dünya kupasında varlık göstereceğinide ben pek inanmıyorum,o kadar kastı sezon boyunca sakatlanmayayım diye,takımını yanlız bıraktı ama görülüyorki teknik direktörleri ona güvenmiyor bile.Kewell boşuna oyaladı bizi sezonun 2. yarısı sakatlık bahanesi ile dünya kupasında oynamak için.

Şimdi kurtarsın takımını..

Var, eğer kasıtlıysa kart gösterilir fark bu.

Yanılıyorsun, çarpmalarda elle oynama verilmesi için oyuncunun elini kolunu topun geçmesine engel olabilecek şekilde açmış olması gerek. Yani oyuncu şut çekerken, orta yaparken, pas verirken kolların normal pozisyonunun dışında açık olursa çarpmalara da verilir, yoksa verilmez.

Ancak bu kurallarda açık olarak anlatılmamıştır. Kurallarda genel anlamda çarpmalara (top ele giderse) verilmemesi gerektiği söylenmektedir senin söylediğinin iyice aksine. Benim anlattığım işin uygulamasıdır ve istisnasıdır. Çarpmalara ne zaman elle oynama ve penaltı verileceğini belirler.

bi kirmizi daha buda kirardi belki:)

Kewell'ın dünya kupasında varlık göstereceğinide ben pek inanmıyorum,o kadar kastı sezon boyunca sakatlanmayayım diye,takımını yanlız bıraktı ama görülüyorki teknik direktörleri ona güvenmiyor bile.Kewell boşuna oyaladı bizi sezonun 2. yarısı sakatlık bahanesi ile dünya kupasında oynamak için.

Saçmasapan yorum yapmayın. Bizim sağlık ekibi yanlış tedavi uyguladı. Baros'a da keza öyle. O da mı DK'ya saklamıştı kendini.

İkinci kısma katılıyorum ancak şu takımda Kewell'ın zekası bile fark yaratır hiçbir pozisyon girişimi bile yok..

Cevap: Almanya 3-0 Avustralya | 13 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

ust oldu 3-0 muller

Müller 3-0 oldu.

3 oldu

Püfffff......

Müller'e laf edenler de patladı :D

anlaşıldı sen başka maç izliyosun:b5:

Yok ben futboldan anliyorum ;)

Kirilsa hepiniz kirmizi diyeceksiniz yuhhh diyeceksiniz cusss diyeceksiniz... Kirilmadi ama hareket dogrudan bilege top mop hikaye top gideli 2 saniye olmus... O adamlar en az 80 kg... O suratle bi bassin bileginede bi bak neoluyor...

almanya october fest e bagladi

Almanya çok iyi oynuyor.

Saçmasapan yorum yapmayın. Bizim sağlık ekibi yanlış tedavi uyguladı. Baros'a da keza öyle. O da mı DK'ya saklamıştı kendini.

Açıklaması var Kewell'ın kendimi riske etmek istemedim diye.. Ama bu uzun bir süreç mi orasını bilemem..

Geri
Üst Alt