Almeida, Galatasaray Yolunda!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qgXl2RltmbQ[/media]

Daha farklı bir isim istiyordum. Ama eldeki imkanlar Almeida'yı gerektiriyorsa artık yapacak bir şey yok. Prandelli'nin de kabul edeceğini düşünüyorum Almeida'yı. Galatasaray'a gelen her yeni oyuncuyu desteklediğimiz gibi Almeida'yı da destekleriz. Almeida kötü bir oyuncu değil. Beşiktaş verim aldıysa biz de alırız. Burak Yılmaz'ın yapamadığı birçok görevi yerine getirecektir. Top saklama, kafa topu, pas alışverişi, kısacası iyi pivot santraforluk yapacağını düşünüyorum. Tek sorun çift forvet sistemine mi geçeceğiz yoksa tek forvet Almeida mı olacak.

Olmaz bence bu transfer. Yönetim illa beleşe transfer yapmak istiyorsa Burdisso gibi birini getirir, taraftar da videolara falan bakar netten, umutlanır kendince.

bjk şutlayıp demba bayı aırken biz bjk eskisini alıyoruz bedava diye

işte vizyon sahibi ünal aysal

herkes top tutan forvet istemiyor muydu alın size top tutan forvet hem kafa golüde atar bunları burak yapamıyordu zaten burak kazmasından kurtulduk ne güzel ama yeni forvetimiz çok daha kazma burak düşmanları sevinmesi lazım hem burak gibi yerli değil hemde bıyıklı daha ne olsun tam istediğimiz golcü

herkes top tutan forvet istemiyor muydu alın size top tutan forvet hem kafa golüde atar bunları burak yapamıyordu zaten burak kazmasından kurtulduk ne güzel ama yeni forvetimiz çok daha kazma burak düşmanları sevinmesi lazım hem burak gibi yerli değil hemde bıyıklı daha ne olsun tam istediğimiz golcü

Ulan madem.alacaksiniz 3 aydır niye almadıniz be insan evlatları.

1083752_Galatasaray_SK.jpg

Yavaş yavaş kendimizi alıştırmak lazım :indecisiveness:

Geri
Üst Alt