Almeida, Galatasaray Yolunda!

Bende istemem bunu ama gelsin.En azindan ilerde top tutar pas dagitir.Adam gibi hucum ederiz.

Zaten aynı özellikte hatta daha iyisi hemde yerlisi var.ne gerek var kalana

Ofansif orta saha veya ayağında top tutabilen bir forvet gerek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2-txND-ovGw[/media]

3.10'dan sonrası malum zaten.

Prandelli listesinde vermemiş alırsak yine bir fail.

Bonservisi elinde ve kimsenin istemedigi bir adama yıllık 2.5 m euro vermek mallıktır. Hadi gitsin 1.5 m euro'ya oynaycagı bir takım bulsun. Bulamaz..

1083752_Galatasaray_SK.jpg

Yavaş yavaş kendimizi alıştırmak lazım :indecisiveness:

yapma bro az önce sövüyordun ben buradan duydum şimdi Almeida lı kadrolar yapıyorsun içimizi acıtıyorsun ama.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2-txND-ovGw[/media]

3.10'dan sonrası malum zaten.

Prandelli listesinde vermemiş alırsak yine bir fail.

Mecbur kalmak diye bir durum var Burak. fb maçında gördük. Burak çok yanlız kalıyor ileride. Birini almak şart.

Almaya mecbur kaldık yani.

Prandelli'nin oyun anlayışında Amrabat forvette Almeida'dan daha faydalı olur.

yapma bro az önce sövüyordun ben buradan duydum şimdi Almeida lı kadrolar yapıyorsun içimizi acıtıyorsun ama.

Kendimizi alıştırmak lazım. İş, ya seve seve ya da.. moduna girince, mecburen seve seve seçeneğini seçmek zorunda kaldık.

Eğer sözleşme yapılacak ise ki bu mecburiyetten olur.Yıllık en fazla 1.5m euro ve 1 yıllık sözleşme yapılması lazım.

Allah bize kuvvet versin bu sene renkdaşlar.

İşin bir de şu tarafı var. Şuan kanatlardan gelip, içeri orta yaptığımızda gol olmayacağını bilmek kötü etkiliyor insanı.

Almeida en azından 2-3 atar kafa golü.

4 sene de bu hıyara kontrat dayarlar 2,5 Milyondan. Her sene yükselir ücreti 34 yaşına kadar.

Para çok ya...

I am the one who knocks!

Elde tek kalan bu ise ok kötü değil ama Burakla ikili oynamalı tabi Sneijder ne olacak sorusu arkadan gelecek ozamanda 4-1-3-1-2 başka olmaz aslında beni.düşündüren Almeida nın kalitesinden ziyade zaten çok sakatlanan bünyesinin yaz hazırlık dönemi de geçirmemiş olması .dolayısı ile kolay sakatlanabileceği konusu

basarisiz degildi mancini, basarisiz noldugunu bu sezon göreceksin derim ben

Başarı sadece saha skorlarını kapsamaz, kaldı ki 17 deplasmanın 4 tanesini kazanan bir Galatasaray varsa ortada, o adam başarısızdır.

Ayrıca transfer ve adam yönetimi konusunda da başarısız (eksikleri olan) biriydi. Şu an bu karamsar durumdaysak, Mancini'nin de tuzu var bu işin içinde. Yönetim adama güvenerek bir yatırım olanağı sundu, Mancini de eline yüzüne bulaştırdı.

Geri
Üst Alt