Almeida, Galatasaray Yolunda!

Almeida'nın geçen sezon istatistikleri.

[attachment=12847:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 107
Mecbur kalmak diye bir durum var Burak. fb maçında gördük. Burak çok yanlız kalıyor ileride. Birini almak şart.

Almaya mecbur kaldık yani.

Abi bende dedim Hiç alınmamasındansa herkese fitim diye.

Ama bu adam 3 aydır boş,hiçmi planlama yok,ha usta forvetlerle ugrasırız olmaz sonanda alırlar okey.

Ama 3 aydır Balanta balanta balanta,tarık tarık tarık.Resmi maç olmadığı için hücumu tamam sandılar.Resmi maçlar geldi Hop Almeida.

Böyle plansızlık güldürücü-Tabikide sinirden

olacağı buydu zaten almeidada kimseyle imzalamadı bizim futbol fakiri yönetimde bizim kıvama gelmemiz için bekledi ve evet artık kıvama geldik gelebilir ben bile birşey demiyorum artık burak umuttan iyidir hiç değilse futbol özürlü değil golü kaçırıyor ama top tekniği sürüşü felan iyi gene şutlarıda sert isabetli karşı karşıya kalırsa sıkıntı olur ama çerçeveyi gördüğün iyi atar yay civarı

Dalga geçtiğimiz Bjk'nin durumuna düştük. Artık elalemin kenara attığı adamları biz topluyoruz. O kulüp binası başınıza yıkılır inşallah.

Ulan daha fazla leş topçuları takıma doldurmadan istifa edin.Koskoca Galatasaray Başkansız kalmaz..Devre arası transferlerinden de mi akıllanmadınz...Ünal Aysal İstifa Et

en başından beri gözümüz bundaydı zaten.kulüpte para kalmamış, millet pato diyor.hiç değilse alternatif yaratır, yapacak bir şey yok.

İyi veya kötü adam tartışmıcam ama. Aç dediğimiz kulübün artığını alırsak yazıklar olsun bize

Burak'tan falan cok daha iyi. Ama anlam ve icerik olarak asiri sacma bir hamle. Rakibin Premier ligden golcu getirmis elindekini birakmis, aha bedava forvet lan diye atliyorsun. Yok Bjk anlasamadi falan bos muhabbet, goruntu budur.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Yaparlar 3 senelik sözleşme, seneye de bunu göndermeye çalışırız.

Şaka gibi ya, bu adamlar kendi işlerini nasıl yönetiyorlar acaba? :)

Almeida'yı alıp sonrada yabancı sınırı diye ağlıyoruz.

Bonservisi elinde, hicbir takim almadi. Yeahhh Galatasaraya gelsin diyenler var. Besiktas gibi siradasin bir takim bile demba bayi görünce, esekten inip ata Bindigini anladi. Besiktasin esegini ne yapalim biz? Kalsin bizi verem eder bu

Geri
Üst Alt