Almeida Galatasaray'da İddiası

Bu konu kapandı diye biliyorum. Ancak Prandelli isterse olabilecek bir transfer. Sanmıyorum isteyeceğini.

Yıllık 2 az olmuş 75 milyar oyro verelim. Hayır almeida'nın berbat olmasını geçtim bir de 2 milyon verirsek süzme mallığımızı kanıtlamış oluruz.

Sen daha bizim yönetimi tanımamışsın anlaşılan ben yine insafli davrandım bizim yönetim yıllık 3 de verir birde üstüne imza parası verir.

Ünal Aysal taraftar çağrılarına kulak veren bir başkan hemen twitter'da kampanya başlatmamız gerek..

Gerekli yerlere iletelim..

Bu transfer tamamen fiyaskodur..

Tonlarca forvet varken pili bitik Almeida nedir abi..

Beşiktaş'ın artıklarının ne işi var bizde..

Paramız mı yok anasını satıyım..

Daha Olcan dışında kime para harcadık..

Yönetimin şimdiye kadarki en büyük hatası olur. Affedilir bir hareket olmaz bu!!! NE İŞİ VAR LAN BEŞİKTAŞ'TAN ÇIKMA ÇÖPÜN BİZDE??

sabri'yi yollayıp bu kazmayı almanın açıklamasını bir zahmet yapsın aysal başkan.hayır adam transfer görüşmesine takım elbise ile geldiği için tam bizlik adam mı demiş acaba ünal başkan?

Abartildigi kadar kötü bir oyuncu değil bana kalirsa ama aradığımız oyuncu daha ust düzey bir santrfor olmaliydi.

Biz Almeida'yı, Bjk Demba ba'yı alırsa, şampiyonluk icin fb ile bjk cekissin, bizde arada kaynayalım.

Ayıptır ya, Almeida kim yahu :mad-49:

ya n almedia sı ya nerden çıktı şimdi 4.yıldızı takıcaz ne işi var boyle adamların bjk göndermeye yer ariyodu bu adamı off of

Abicim zaten ligde forvet Burak..

Geldiğini varsayıyorum yedek oturacak..

Yedek oturmayı hazmetmeyen bir adam..

Yaşı 30a gelmiş..

İstemem abi alırsın genç Güney Amerika'dan kiralarsın ara ara ısıtırsın oynatırsın..

Ya da Fransa'dan al bir genç çocuk..

+3te sorun etmeyecek adamların olacak..

Kaldı ki gamsız ruhsuz bir adam eli belinde yürüyor..

Ne sisteme uyuyor ne kalitesi yeterli

Ne de karakter olarak uygun..

Her anlamda rezalet bir transfer orta gelecekte Almeida kafa vuracak yapma ya..

Tek bunun için adam mı alınır..

Dünya kupasında daha top stop edemiyor adam..

Portekizlileri çıldırttı..

Madem pivot istiyorsun git bedava Samaras'ı al 10 kat kaliteli topçu..

Bence balon haber özgürün Tweet lerine baktım böyle bir şey yok

Açıkçası bu açıklamanın şerefsiz FBJK medyasının oyunu olduğunu düşünüyorum. Çıkarttılar manasız bir menajer, sanki biz Almeida ile ilgilenecek kadar çapsız ve zavallıymışız havası yaratmaya çalışıyorlar. Ünal Aysal ve Prandelli geri zekalı değiller.

Kilitleyin bence bu konuyu, sinir bozmasın.

Demba Ba-> Almeida

Şaka dimi bu şaka

Hesap Makinesi

Almedia kötü futbolcu değil, kafa golü atan futbolcumuz ve hava topunu yere indirecek futbolcumuz yok, işe yarar. Drogba'dan sonra bize Almeida gibi adamlar lazım olacak.

Neco daha iyi olurdu yeminlen.

av03K7O_460sa_v1.gif

Geri
Üst Alt