Almeida Galatasaray'da İddiası

Sneijder kalsa bu adamı gol manyağı yapar. Almeida'ya Ersen Martin muamelesi yapmayın.

Satilmis medya gorevini aksatmadan yerine getirmeye devam ediyor. Hergun Sneijder'i satan medya simdi Almeida zirvalamasi ile doruk yapiyor. Bizim sazanlarda baliklama dalip yonetime salliyor. Hey Allah'im...

Allah korusun. Daha yeni sevindik takimdaki kazmalari bir bir gönderiyoruz diye. Yeni kazmalara hic gerek yok arkadas !

Eğer Dünya kupasını kastediyorsan, Ronaldo'nun kendine hayrı yoktu.

Bjkde bu sezon gol sayisi olarak kariyer rekoru kiran bir oyuncudan bahsediyoruz. Almedianin iyi olduğu bir dünya kupasi/Avrupa sampiyonasi hatirlamiyorum.

Son senelerde Portekizin en zayif mevkisi forvet. Tüm dünya Portekizin santrafor sorunu olduğunu ve Almeidanin ne kadar yetersiz olduğundan bahsediyor.

Alacağimizi da hic düsünmüyorum.

Bjkde bu sezon gol sayisi olarak kariyer rekoru kiran bir oyuncudan bahsediyoruz. Almedianin iyi olduğu bir dünya kupasi/Avrupa sampiyonasi hatirlamiyorum.

Son senelerde Portekizin en zayif mevkisi forvet. Tüm dünya Portekizin santrafor sorunu olduğunu ve Almeidanin ne kadar yetersiz olduğundan bahsediyor.

Alacağimizi da hic düsünmüyorum.

Almeida'dan sezona 25-30 gol atmasını bekliyorsanız yanılırsınız. Almeida tıpkı bizim Elmander gibi güçlü, mücadeleci, hava hakimiyeti yüksek bir oyuncu. Bu gibi oyuncular takıma gol atmaktan daha fazlasını verir. Haa daha iyisi varsa tabi gidip alsınlar. Ama şu aşamada ben Almeida'ya kötü transfer demem.

Almeida'dan sezona 25-30 gol atmasını bekliyorsanız yanılırsınız. Almeida tıpkı bizim Elmander gibi güçlü, mücadeleci, hava hakimiyeti yüksek bir oyuncu. Bu gibi oyuncular takıma gol atmaktan daha fazlasını verir. Haa daha iyisi varsa tabi gidip alsınlar. Ama şu aşamada ben Almeida'ya kötü transfer demem.

Elmander Almediaya göre cok farkli bir oyuncu. O bile 2 sene kaldi, 2.sene fazla verim alamadik. Elmander ilk 11 oyuncusuydu. Almedia yedek olacak. Bosman, imza parasi ve son kontratini yapmaya calisan bir oyuncu. Bu maaliyete değecek bir oyuncu degil diyorum. Clde zaten faydali olmaz, temposu Cl temposuna göre cok düsük bir oyuncu. Düsük bir maasla, yedek olarak Almedia faydali olabilir, katiliyorum. Böyle bir durumun olmadiğina göre, Almedia gereksiz. Zaten Prandellinin Almediayi alacağini sanmam.

25-30 Gol atmasini beklemiyorum, Sneijder Almediayi gol manyaği yapar diyende ben degilim.

İleride topu 2-3 saniye tutabiliyorsa gelsin. bıktım artık ileri giden topların bilardo topu gibi geri gelmesinden. en büyük zaafımız topu ileride tutup takım halinde ileriye çıkamamak. elimizde Burak denen bir futbolcu var topu 0,0001 salise bile tutamıyor ayağında :)

Elmander Almediaya göre cok farkli bir oyuncu. O bile 2 sene kaldi, 2.sene fazla verim alamadik. Elmander ilk 11 oyuncusuydu. Almedia yedek olacak. Bosman, imza parasi ve son kontratini yapmaya calisan bir oyuncu. Bu maaliyete değecek bir oyuncu degil diyorum. Clde zaten faydali olmaz, temposu Cl temposuna göre cok düsük bir oyuncu. Düsük bir maasla, yedek olarak Almedia faydali olabilir, katiliyorum. Böyle bir durumun olmadiğina göre, Almedia gereksiz. Zaten Prandellinin Almediayi alacağini sanmam.

25-30 Gol atmasini beklemiyorum, Sneijder Almediayi gol manyaği yapar diyende ben degilim.

Gol manyağı derken, yani beklenen ortalamanın üzerine çıkarır diye düşünüyorum. Beklenen ne? 15 gol falan. Ben ciddi bir sakatlık falan yaşamadığı takdirde 20 gol atar diye düşünüyorum ligde.

Neyse, gelirse haklı olup olmadığımızı çıkar ortaya. Gelmezse de zaten, niye gelmedi diye yas tutacağımız bir adam değil. ;)

muhtemelen görüşüldü almeida ile ama büyük ihtimal yedekte tutuluyordur. ilk seçeneğimiz olduğunu zannetmiyorum.

beyler almeida'nin alinmasininin hic bir mantigi olamaz ona verilecek surenin berk yildiz'a fln altyapidakilere verilmesini tercih ederim

Besiktasin istemedigi adami biz aliyorsak, ozaman gercekten yonetimin su son zamanlardaki transfer secimlerinde suphelenmeye baslayacam

resmen kazik ustune kazik yedirtiyorlar.

daha yeni onlarca cop aldilar

hajrovic kazigini nasil unuttular, + 5m euro tazminat davasi acti bize

Yonetimi bilmesek, menejerlerle Galatasarayi sogana cevirip dolandirdigini inanacagiz

Yaptiklari secimler ve transfer stratejisi cok supheli!

Geri
Üst Alt