Yasin Koçal
Kırmızı Üye
- 19 Haziran 2010
- 1.262
- 0
- 286
Cevap: Almeida: "Real Madrid'e transferim son anda gerçekleşmedi"
sonuna kadar haklısın.
Kaan bey,
Siz kimsiniz ? Siz hangi hakla birine "sen niye bu forum'a giriyorsun" diyebiliyorsun ? Istersem girerim, girmem. Senin forumun'mu ? Galatasaray taraftarini senmi temsil ediyorsun ? Zamaninda yakin arkadasim Mete Alparslan'in israri uzerine forum'a uye oldum. Gayet seviyeli, futbol'dan anlayan bircok arkadas var. Sana ornek olabilecek arkadaslar var. Bir arkadasimiz zaten bundan birkac sayfa once cok guzel bir kelime kullanmis "sallama" ile ilgili.
O video'yu koyup, "8-0, izleyin vsvs" gibi yazilar yazdimi ne oluyor, bunu merak ediyorum ? Icinden ne geciyor ? Kendini diyerlerinden ustunmu goruyorsun ? Sen kendini su an Besiktas taraftiyla dalga gececek durumda oldugunumu saniyorsun ? Onu birak, bundan 3 sene once oynanmis bir Liverpool macinin bu baslikta ne alakasi var ? Almeida'yla ne alaksi var ? O video'yu basligin altina koymak hangi mantiga uyuyor ?
Sana katilanlarin zaten senden farki yok. Yoruma bak, "cunku burasi Galatasaray forumu." Boyle bir yorumla sadece kendini ve haksiz yere burda bircok Galatasaray taraftarini asalamis oldugunu anlamiyormusun ? Bukadar alaksizca, bir nedenin olmadan Liverpool macinin video'sunu buraya koyman senin kiskancliginin simgesidir. Cekemezliginin, su an kendi kulubun hak ettigi yerin cok altinda olmasindan kaynaklanan ic acisi halini ortaya koyan, aptalca bir davranis.
Ve en komik olani ise "burasi galatasaray forumu" deyip kendini hakli cikartmaya calisman, sonra gelip bana "en azindan sizin gibi olmus adam'a kufur etmiyoruz demen" Terbiyesizligini bukadar belli etmesen cok iyi olur. Sen beni ne taniyorsun ne ediyorsun, ben hayatimda olu'nun arkasindan 1 kotu soz etmis insan degilim, birak kufur etmeyi. Orda bir grup kendi bilmezler kim oluyorda Besiktas taraftirini temsil ediyor ? Nasil sen burda aptalca davranisinla Galatasaray taraftirini temsil etmiyorsan, onlarda ne diyer Besiktas taraftarini nede beni temsil ediyor.
Ama verecegin cevabi biliyorum. 6 yasindaki sidik girmis cocuklar gibi cevap verip arkasina nokta nokta koyup gececen yine.
sonuna kadar haklısın.