Almeida Sinerji Başlığı

Alican Bozok

10 Numara!
Almeida isimli çöp oğlu çöp ve küçük takım artığı rezil futbolcunun takımımızda işi yoktur.

Bu zamana kadar bir çok konuda sinerji oluşturmuş GSCİMBOM ailesinin bu konuda da sinerji oluşturması şarttır.

Yönetim kendine gel!!!

Hazirlayin kendinizi.Biyikli geliyor

Kesinlikle destekliyorum almeida gelirse aysal ve ekibinin durduğu her güne lanet ederim

Bu forumda ki her sinerji başlığının ters teptiğini söylememe gerek yok herhalde.

burak-umut

burak-umut-almeida

seçin birini.keşke para olsa da daha iyilerini alsak ama maalesef.

Elbette daha kaliteli bir transfer yapılmalıydı ama Almeida çöp denecek kadar kötü bir oyuncu değil.

Portekiz Milli Takımı'nın santraforu, Beşiktaş gibi bir takımda da verimli oldu.

Ama tabii ki bizim hedeflerimiz doğrultusunda çok daha iyi birini almamız gerekir.

burak-umut

burak-umut-almeida

seçin birini.keşke para olsa da daha iyilerini alsak ama maalesef.

menemenciler diye dalga geçtiğimiz stadı bile olmayan bjk'nin eskisi almeida'yı biz almaya çalışıyoruz bjk bu herifi şutlayıp demba ba gibi birini getirebiliyor korkarım ki aysal çok büyük bir enkaz bırakacak giderken gidişat hiç iyi değil 3 senedir düzenli olarak tek başına cl'ye katılan yeni stad yaptırık 40 bin kombine satan kulubün santrafor alacak parası yoksa vay haline

Seçim basit; Burak-Umut.

Almeida'nın alınması hiç bir katkı sağlamayacağı gibi prestij anlamında ve psikolojik açıdan bitirir bizi.

Ben öyle düşünmüyorum abi.Hiç değilse kanatlardan açılan ortalarda etkili olur, maç sonlarında şişirirsin filan.Karşı karşıya da kazmanın önde gideni ama ileri ucumuz tarihinde hiç olmadığı kadar kötü durumda belki de.Futboldan soğuyorum bizim forvet hattını görünce.

Beşiktaşın Dany transferinden hiç mi ibret almadı yönetim gidipte Almeida'yı getirirlerse yazıklar olsun.

Bence iyi bir mail organizasyonu yapılabilir. Katılım da yoğun olur diye düşünüyorum taraftarın tutumunu anlarlarsa belki vazgeçerler. Ulan adamlarla dalga geçtik geçtik bizim başımıza kalcak en sonunda iyimi...

Ben öyle düşünmüyorum abi.Hiç değilse kanatlardan açılan ortalarda etkili olur, maç sonlarında şişirirsin filan.Karşı karşıya da kazmanın önde gideni ama ileri ucumuz tarihinde hiç olmadığı kadar kötü durumda belki de.Futboldan soğuyorum bizim forvet hattını görünce.

Bana göre futbolcu olarak da beş para etmez ama tartışmaya açık bir konudur bu, fikirler farklı olabilir.

Öte yandan, Beşiktaş'ın kovup yerine Demba Ba'yı aldığı adamı transfer etmemiz asla kabul edilemez.

menemenciler diye dalga geçtiğimiz stadı bile olmayan bjk'nin eskisi almeida'yı biz almaya çalışıyoruz bjk bu herifi şutlayıp demba ba gibi birini getirebiliyor korkarım ki aysal çok büyük bir enkaz bırakacak giderken gidişat hiç iyi değil 3 senedir düzenli olarak tek başına cl'ye katılan yeni stad yaptırık 40 bin kombine satan kulubün santrafor alacak parası yoksa vay haline

Maddi anlamda olabileceklerin en iyisi olurken, bu duruma düşmemiz kötü tabi.Belki sponsoru bekliyorlardır diyeceğim ama şurada kaç gün kaldı.Az bi parayla bu bıyıklı bize hiç değilse alternatif oluşturur.Şu son bir senede dibe doğru gidiyoruz.

Bu kadar zaman tüm saçmalıklara sabretmeye çalıştım ama bu herif gelirse gerçekten deliririm ya. Ünal Aysal rezil olsun diye dua ederim. Lütfen saçmalamayın ya lütfen!

almeida gelirse gerçekten maç izlemek işkenceye dönecek adam sadece kafa atıyor onuda çoğu kez direkte patlatma özelliğine sahip 5 maç oynar 2 maç sakattır

Zamanında bonservisi elinde iken Gomis'i almadık.Amaç neydi ? Son günü bekleyelim, futbolcuların fiyatı düşsün.Allah akıl fikir versin yönetime

Adamın bonservissiz oluşundan mütevellit alınmak istenmesi Yönetimin kendinde olduğunun işareti zaten. Gelenektir. sevilir beleş topçular. çöp olsun sorun değil. beleşse gelir.

Geri
Üst Alt