Almeida Transferi Engellenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

David Erdem

Sarı Üye
Transferi nasıl engelleyebiliriz önerileri alalım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sLHRtMt0pYU[/media]

Kime transferini engelleyeceğiz, bize mi kakalamaya çalışıyorlar?

Almeida sakatlanmassa iyi santrafor ama istikrarı yok, sürekli sakatlanıyor. Sneijder'i para kazanmak icin gönderip 4-4-2'ye döneceksek Almeida-Burak yetmez, yedek olarak kaliteli bir santrafor daha alınmalı..

3 senelik sözlesme vermisler 30 yasina gelmis bir adama. ver 1+1 bu is bitsin. zaten bonservis parasini vermiyorusun.

bu zihniyeti anlayamiyorum. umut bulut'a 3 senelik kontrat veren, burak'in kontratini 5 seneye uzatanlarin zihniyetini anlamak istiyorum.

Almeida şakadır ya, oldu olacak Baros'u geri alalım.

ya almedianın durumu bir yana zaten telles,melo,bruma,muslera,sneijder varken almedia nereye alınıyor.yok sneijder gidecekse ne yazık ki bu boşluğu stoperle doldurmak zorundayız.bizim yabancı kontenjanını ileriye kullanma lüksümüz yok

Böyle bir yabancı forvet alan yönetimden hikmet karaman,david moyes hamlesini falan beklemek mantıksız olmaz herhalde

Adamlar hala Burakla çift forvet oynatalım falan diyor,ikisinin bitiriciliği eksilerde olan adamları yan yana mı oynatalım diyor.Ayrıca bizim yönetim hangi oyuncuya az para verdi bu da gelcek 3 milyon euroyu alacak,senenin yarısını sakat geiçrecek oynadığı maçlarda saç baş yolduracak.Yaşı da 30.

danyin intikamı olur bu yazık giden paralara bu adamı beğenene bişey demiyroum ama Burak bundan kat kat iyi illa +3 için alacaksak atletik bir genç forvet alabilirdik

Almeida net olarak ligin en iyi finisher ı Emenike ile birlikte.

Adamlar hala Burakla çift forvet oynatalım falan diyor,ikisinin bitiriciliği eksilerde olan adamları yan yana mı oynatalım diyor.Ayrıca bizim yönetim hangi oyuncuya az para verdi bu da gelcek 3 milyon euroyu alacak,senenin yarısını sakat geiçrecek oynadığı maçlarda saç baş yolduracak.Yaşı da 30.

burak bundan daha iyi 3 sezonda 93 küsür gol attı en azından devamlılığı var bu adam senede 20 maç zor oynar

Haberlere baktım; Almeida ve menajeri bize başvurmuş Almeida'yı almamız için. Biz de kibarca kovalamışız. Almayız bu çöpü, yönetimimiz o kadar salak değil. Ayrıca Burak çok daha iyi, üstelik yerli.

Almeida transferini kim yapıyor, neye göre yapıyor?

Takımın başında teknik direktör yok daha, gelecek teknik direktör istemezse Almeida' yı n' olacak?

Hoş Almeida' yı isteyecek teknik direktör de bizden uzak dursun, orası ayrı!

Ya iyice abarttınız sneijder giderse sneijdeer giderse yahu nereye gidiyor dünya kupasında ki bu haliyle hangi takım alacak

Almeida transferini kim yapıyor, neye göre yapıyor?

Takımın başında teknik direktör yok daha, gelecek teknik direktör istemezse Almeida' yı n' olacak?

Hoş Almeida' yı isteyecek teknik direktör de bizden uzak dursun, orası ayrı!

Menajerle görüşülmesi bile sakandal bence.

allah askina bu almeida mali bize ne verebilir???

kargalara gülerdim hep almeida oynuyor forvette diye

adam bos kaleye gol atamiyor yahu

bu cöp icin kontenjan harcamak hangi üstün zekanin akli?!??!?

bu beceriksize milyon dolarlari sacacagima mevlütü alirim veya berk ünsal'i oynatirim

en azindan berk genc oldugu icin heyecan katiyor insana

kargalarin cöpünü mü alicaz ya off offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt