Almeida'dan Drogba'ya: "Galatasaray ile anlaştım"

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
'Galatasaray ile anlaştım' Özel Haber

Beşiktaş ile yolları ayrılan Almeida sarı-kırmızılıların eski yıldızı Drogba'ya 'Galatasaray ile anlaştım' dedi.

hugo-almeida-hedefe-kilitlendik-5617345_o.jpg

Galatasaray ile Almeida arasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Prandelli öncesi Galatasaray kulübü başkanı Ünal Aysal ile buluşan Portekizli golcünün menajeri Almeida'nın Galatasaray ile anlaştığını iddia etmişti.

Galatasaray kaynakları Almeida'nın menajerinin açıklamalarını doğrulamazken golcü futbolcu ile ilgili bir iddia da Drogba'dan geldi.

Galatasaray'ın eski yıldızı 3puan.com'a yaptığı açıklamada 'Almeida ile görüştüm. Galatasaray ile anlaştığını söyledi' dedi.

Bu arada Almeida'nın iki gündür İstanbul'da olduğu ortaya çıktı. Dün Etiler'de bulunan Le Meridenne otele giriş yapan Portekizli futbolcunun menajeri dün 'Galatasaray ile %99 anlaştık' açıklaması yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Prandelli'nin Almeida konusuna sıcak bakmadığı biliniyor.

Almeida'nın Drogba'ya 'Anlaştım' demesi, menajerinin '%99 Galatasaray'da' açıklaması ve golcü futbolcunun İstanbul'a gelmesi kafaları karıştırdı.

Bakalım Almeida'nın Galatasaray flörtü nasıl sonuçlanacak.

3Puan.com

Haydaaa, Yalcin Ayhan transferine benzemesin bu :asd:

Olaya bir de olumlu tarafından bakın: Adam çatır çatır atıyormuş golleri. Eyvah eyvah Fiko kalpten gider :D

:D

Almeida gelmez muhtemelen ama bence Almeida yedek icin iyi bir alternatif olur. Bonservisi yok, Umut'tan iydir, klasik pivot santraforu. Tabi Osvaldo falan alabilsek Osvaldo derim o baska bir sey...

Hiç gerek yok Burak kendisinden iki kat daha iyi. Yönetimin illa yabancı forvet almaya niyeti varsa adresler belli, adamı deli etmesinler.

dünya kupasında denk gelir gol atarsam diye sözleşme yapmadı kimseyle

tabi şimdi talibi yok

menajeri sürekli bize yamamaya çalışıyor

vizyon sahibi yönetim kabul etmez

Sneijder'in ortaları ve Almeida'nın kafası.

Drogba üç puanı aramış ' Malmeida beni aradı cimbomla anlaşmış kesin bilgi yayalım ' demiş :eek:

Sneijder'in ortaları ve Almeida'nın kafası.

Öyle bir durum da Fiko ve kafadarları başlar .

Önce etik damarından girerler. Baktılar olmuyor. Sahte evraklar falan. Almeida hala bizim oyuncumuz aha işte ispatı falan.

Bu arada ben gelsin demiyorum ama bu adamın öyle sanıldığı kadar da öküz olduğunu düşünmüyorum.

Mancini gitti manken boşluğumuz var gelebilir.

Hesap Makinesi

Bizden uzak dursun ; Ali Naci anlaşma yok menajeri piyasa yapmaya çalışıyor demişti zaten.

Hem Avrupa'da o kadar kiralanabilecek (opsiyonlu) forvet oyuncusu (kanat/forvet'de olabilir) varken ne Almeida'sından bahsediyorlar.

Joel Campbell , Romelu Lukaku gibi oyuncular belki opsiyonlu olmasa bile kiralanabilir.

Birde bir yıllık sözleşmesi kalan Seydou Doumbia var bu adamı alırsak büyük iş yaparız bonservisinin 10 Mn € civarında olacağı tahmin ediliyor.

Beşiktaş bile Demba Ba için bastırıyor biz devreye girsek bizde alırız 13 Mn €'dan 6 Mn €'ya kadar indiği söyleniyor Chelsea'nin en kötü ihtimalle opsiyonlu kiralayabiliriz Demba Ba'yı , Emenike , Sow vs. bu ligde bu kadar iş yapıyorsa Demba Ba , Seydou Doumbia gibi isimler kopar gider tutulamaz.

Öyle bir durum da Fiko ve kafadarları başlar .

Önce etik damarından girerler. Baktılar olmuyor. Sahte evraklar falan. Almeida hala bizim oyuncumuz aha işte ispatı falan.

Bu arada ben gelsin demiyorum ama bu adamın öyle sanıldığı kadar da öküz olduğunu düşünmüyorum.

Ahmet abiciğim , belki o kadar kötü değildir ancak ;

Bir forvetin kafasıyla yaptığı son vuruşlar , ayağıyla yaptığı son vuruşlardan iyi olur mu yahu ?

Yada bir forvet ayağıyla yaptığı son vuruşlarda vs. bu kadar mı beceriksiz olur ?

Geri
Üst Alt