alp özgen

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
Galatasaray'ın 2012-2013 / 2013-2014 şampiyonlar ligi maçlarını anlatmış spiker/ spor yorumcusu.
Bugünlerde S-Sport'ta Bundesliga maçlarını anlatmakta.

Bundesliga'da rakipsiz. Alman ligi dünyanın tek ligi olsa dünyanın en iyi spikeri olurdu heralde.

vay vay vay faslıya sallıyomuş bu videoyu şimdi izliyorum :asd:
neyse severim yine de:cautious:

rezil kepaze adam

aslında galatasaraylı değil mi bu adam

Ertem Şener bunun yanında Peter Drury kalır.
Hoooğaa diye gol anlatımı mı olur ya, Arda nefes alsa ne güzel nefes alıyor diye övmesi de irite edici.

Yav bunun bir olayı anlatırken aptalca bir sıfata girişi var, etimle kemiğimle nefret ettim bak.
Macta 1-0 one geçeriz sanki 25. Dakikada 10-0 olmuş gibi sesi falan değişiyor bir gurur geliyor herife.

Yav golde yapsın diyeceksiniz yapsın elbet 35. Dakikada taç pozisyonunda da aynısını yapiyor herif.
Hahaooo demiş miydim.
150 yıldır maç izliyorum yunandan tut güney amerikalı spikerlerden maç dinledim anlamasam da dinledim.
Lan hiç birinden hahaoo benzeri embesil bir sevinme tarzı görmedim abi ya görmedim.

Şu golü benim kanalımda anlatsın maç bitmeden kovardım.

Yav bunun bir olayı anlatırken aptalca bir sıfata girişi var, etimle kemiğimle nefret ettim bak.
Macta 1-0 one geçeriz sanki 25. Dakikada 10-0 olmuş gibi sesi falan değişiyor bir gurur geliyor herife.

Yav golde yapsın diyeceksiniz yapsın elbet 35. Dakikada taç pozisyonunda da aynısını yapiyor herif.
Hahaooo demiş miydim.
150 yıldır maç izliyorum yunandan tut güney amerikalı spikerlerden maç dinledim anlamasam da dinledim.
Lan hiç birinden hahaoo benzeri embesil bir sevinme tarzı görmedim abi ya görmedim.

Şu golü benim kanalımda anlatsın maç bitmeden kovardım.
Kapıyı kırdıkkkk
Nefffisss pass(orta sahada 5 metre yana pas verdik)
Faul olması lazım
Yaaaani inanılmaz sert oynuyorlar (rakip takım bizimkilere parmak ucuyla dokunuyor)
Bravo Meriiiiihhhhh, harikasın Meriiiiiihhhhh,(rakip sahadan uzun ve hızlı gelen topa rastgele vurup havaya dikti)
Kapıyı çalmaya başladık, içeri giriyoruz
(Arda güler şut aut)

Geri
Üst Alt