Alp Pehlivan: "Galatasaray 68 puanla ligi tamamlar"

Adam öngörü yapmış herkes senin gibi futboldan anlamak zorunda ya da isabetli tahminler yapmak zorunda değil.

Estağfurullah. Futboldan anlama konusunda bir şey diyemem ama isabetli tahminler konusunda tevazu göstermeyeceğim. Evet tahminlerim genel olarak iyidir.

Sana kalda dün Fener şampiyon olacaktı.

Artık mütevazılık etmeyeceğim, Kasımpaşa maçından sonra maçlara nasıl biter dediysem öyle bitti ama ben ağzımı açmıyorum iyi tahmin yapıyorum diye.

Kupa maçı mı! İspatlamazsan müfterisin!

Ben 12 Ağustos'ta açın bakın eski konuları, "lig başladığında kim şampiyon olur bilmiyorum ama Aykut Kocamanlı Fenerbahçe şampiyon olamaz" demiştim. Arayın bulursunuz.

Mart ayına gelince Fenerbahçe üzerinde hakemlerin gölgelerini görünce "Fenerbahçe şampiyon olursa şaşırmayın" dediğimde herkes gülüp geçmişti. Bugün şampiyonluğun iki adayı Galatasaray ve Fenerbahçe!

Sana kalda dün Fener şampiyon olacaktı.

Artık mütevazılık etmeyeceğim, Kasımpaşa maçından sonra maçlara nasıl biter dediysem öyle bitti ama ben ağzımı açmıyorum iyi tahmin yapıyorum diye.

Kupa maçı mı! İspatlamazsan müfterisin!

Ben 12 Ağustos'ta açın bakın eski konuları, "lig başladığında kim şampiyon olur bilmiyorum ama Aykut Kocamanlı Fenerbahçe şampiyon olamaz" demiştim. Arayın bulursunuz.

Mart ayına gelince Fenerbahçe üzerinde hakemlerin gölgelerini görünce "Fenerbahçe şampiyon olursa şaşırmayın" dediğimde herkes gülüp geçmişti. Bugün şampiyonluğun iki adayı Galatasaray ve Fenerbahçe!
Kendi kendini çürütmüşsün anladığım kadarıyla.

Bizden sonra şampiyonluk adayı Başak ayrıca Fener değil. Fener iki taraf da hata yaparsa olabilir sadece.

Bizden sonra şampiyonluk adayı Başak ayrıca Fener değil. Fener iki taraf da hata yaparsa olabilir sadece.

Fenerbahçe şampiyon olacak demiyorum. Mart ayında liderden 8 puan gerideyken şampiyon olabilir demiştim. Bugün lig bitmesine iki hafta kalmış adamlar şampiyon olabilir! Bence de zor ama imkansız değil!

Ayrıca bırakın şampiyon olma iddiasını ligi ikinci bitirir dendiğinde dalga konusu olurdu!

Fenerbahçe şampiyon olacak demiyorum. Mart ayında liderden 8 puan gerideyken şampiyon olabilir demiştim. Bugün lig bitmesine iki hafta kalmış adamlar şampiyon olabilir! Bence de zor ama imkansız değil!

Ayrıca bırakın şampiyon olma iddiasını ligi ikinci bitirir dendiğinde dalga konusu olurdu!
Feneri bu seviyeye çıkaran biziz çünkü üstündeki takımlara sırayla koyduk. Üstüne birbirlerine de koydular.

Onun dışında son 8 hafta kolay maçları olduğunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Olası tek kayıpları Kasımpaşa maçında olurdu, onda da olmadı.

İyide normali bu fb zor maçları atlattı fark 8e çıktı kalan bütün maçlar kek maçlardı fark eridi tabi şike, hakem desteği vs katılırım ama fb yarıştan kopmamıştı tam anlamıyla.

Feneri bu seviyeye çıkaran biziz çünkü üstündeki takımlara sırayla koyduk. Üstüne birbirlerine de koydular.

Onun dışında son 8 hafta kolay maçları olduğunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Olası tek kayıpları Kasımpaşa maçında olurdu, onda da olmadı.

Evet gerek yok. Takımların dinamiklerini ligi bilmek yeterli. Buna rağmen ihtimal vermiyordu kimse Fenerin bu seviyeye geleceğine.

Evet gerek yok. Takımların dinamiklerini ligi bilmek yeterli. Buna rağmen ihtimal vermiyordu kimse Fenerin bu seviyeye geleceğine.
Tudor bile o fikstürün tersinden 22 puan çıkardı yav.

Her maça şike diyorsan boşa uzatmayalım, baştan gideyim.

Aynen öyle biz olmasak fener 4 bitirirdi...

Bu alp pehlivan denen adam 1 hafta boyunca bize karşı sürekli akhisar algısı kastı dün de cüneyt çakır hemen bitirmez dedi daha da uzatır dedikten hemen sonra cüneyt çakır düdüğü çaldı :D

Tudor bile o fikstürün tersinden 22 puan çıkardı yav.

Her maça şike diyorsan boşa uzatmayalım, baştan gideyim.

Her maça şike demiyorum ama kritik maçlara ufak dokunuşlar yapıldığı ortada. Bunu kabul etmek lazım!
Sayısız malca puan kayıpları var.

Onlara maç verecek tek adam var o da kıvırcık Erol. Sivas ile Kasımpaşa da belki.

Böyle şike olmaz kısacası. Ona bakarsan Akhisar da seni şampiyon yaptı.

Sayısız malca puan kayıpları var.

Onlara maç verecek tek adam var o da kıvırcık Erol. Sivas ile Kasımpaşa da belki.

Böyle şike olmaz kısacası. Ona bakarsan Akhisar da seni şampiyon yaptı.

Ligi tertemiz mi düşünüyorsun?
Hayır ama sizin düşündüğünüz gibi de değil.

Öyle alenen şike yapmak yemez artık.

Hocalar üzerinden hatır şikesi olur zaten bu da yıllardır oluyor.

Benim kıstasım şudur bir kaç istisna dışında ligi en iyi oynayan takım kazanır.

Buna istisna şike sezonu olabilir onda da iddaa ediyorum düzgün hoca olsa Fener'i şikesiz de şampiyon yapardı, o kadar iyi kadroları vardı.

Geri
Üst Alt