GSC Portal Alp Yalman'dan Fatih Terim'e Yeşil Işık!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
alp_yalman_34534534.jpg

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alp Yalman, Fatih Terim hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalman bi katakulli dönmediği taktirde başkan olamaz, olmamalı.

Farklı bir şey demesi beklenemezdi zaten.

Fatih hoca divan kurulu üyesi sonuçta, herhangi bir başkanla veya yöneticiyle kırgın olması GS'ye kırgın olmasını gerektirmez.

Yeni gelecek yönetimin de ekstra bir şey yapmasına gerek yok o yüzden.

Fatih Terim´in gönlü Fatih Terim´dedir. Bunu herzaman kanitladi. Galatasaray´da calisinca Galatasarayli olanlardan Fatih Terim.

Ayrica Ünal Aysal gibi 100 Milyon Euro harcamadan da Galatasaray´in yakinindan bile gecmez kendisi.

Alp Yalman Fatih Terim blöfüyle mi secimi kazanacagini düsünüyor? :) Aziz Yildirim Baskan olsun bari. Hicbir fark yok zaten.

Küfürü yersin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alp Yalman´i bilemem ama burada herkes Albayrak ve Ali Dürüst diye tutturuyor. Ali Dürüst Baskan, yada ikinci baskan oldugu gün, imkani oldugu an Fatih Terim´i getirmeye calisir. Adam isini biliyor... Yada bundan sonra sportif anlamda sikisacak her yönetim, ilk olarak Fatih Terim´i getirmeye calistiracaktir...
Son Milli macta bile "Yeter Demirören" diye bagiranlar, sonra Imparator Fatih Terim diye bagriyordu... Türkiye´de kredisi en bol Teknik Direktör Terim´dir...

Duygun Yarsuvat sportif bölümü Ali Dürüst´e emanet etmek istiyordu zaten.

Ben bir daha görmek istemiyorum Galatasaray'da bu adamı.En azından aradan 3-4 sene geçsin.Belki öfkem azalır.

Yalman'ı bende istemiyorum ama söylediğinde " yeşil ışık " anlamını çıkarmak fazla zorlama olmuş , hatta tam tersinide çıkartabilirsiniz söylediğinden ,
Fatih hocanın artık Galatasarayda bir daha görev alabileceğinide düşünmüyorum ,
Alp Yalman , Ali Dürüst , Albayrak kim olursa olsun ...

Alp yalmanı isteyen Yada Alp yalmanın kafasinda birini isteyen Galatasaraylılıgını sorgulamalı.

Alp Yalman kesinlikle kötü bir başkan olmaz, ama kurduğu ekiple başarı imkansız.

Tıpkı Ünal Aysal'ın 2.yönetimi gibi başarısızlığı garanti veya ona yakın.

Geri
Üst Alt