Alp Yalman'ın Listesi Şekillenmeye Başladı

Melih Akan

Berlin Panteri
Başkanlık için kolları sıvayan Yalman, Sedat Doğan, Doğan Sarıbeyoğlu, Levent Yücel ve Taner Aşkın’ı listesine aldı.

[FONT=pt_sansregular]25 ekim’de gerçekleştirilecek olan Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Alp Yalman, liste çalışmalarının startını verdi.
Kongreye 1 ay kala Yalman yaptığı görüşmeler ile yönetim kurulu kadrosunu da şekillendirmeye başladı. Galatasaray camiası Alp Yalman’ın listesi ile ilgili sürpriz ve önemli bir iddia gündeme geldi. Ünal Aysal başkanlığındaki mevcut yönetim kurulundan istifa ederek ayrılan ve 2 dönem Aysal ile birlikte görev alan Sedat Doğan’ın, Alp Yalman’ın listesinde yer alacağı öğrenildi.

Aşkın da listede

SEDAT Doğan’ın yanı sıra Alp Yalman’ın görüşüp listesine dahil etme konusunda fikir birliğine vardığı diğer bir ismin ise yapılan Divan Kurulu toplantılarında Ünal Aysal’a en sert eleştirileri yönelten isimlerden biri olan Taner Aşkın’ın olduğu ortaya çıktı.

Duayenler de var
Adnan Polat başkanlığındaki yönetimde de görev alan Aşkın’ın da, Alp Yalman’ın listesinde yer alacağı ifade edildi. Bu iki isim dışında Galatasaray camiası içinde bilinen ve duayen isimlerden Doğan Sarıbeyoğlu ile Levent Yücel’in de, Yalman’ın ekibinde 25 Ekim’deki kongrede seçime girmeye hazırlandığı belirtildi.

Hürriyet

[/FONT]

Haber doğruysa benim için Alp Yalman seçilirse 10-0 geride başlar başkanlığa.taner aşkın saçmalığı olmaz

suanki yönetimden daha kötü

sedat dogan hala hangi yüzle yönetimlere girmeye calisiyor acaba fare tipli herif

Komedi. Alp Yalman´dan ne bekliyorlar gercekten anlamiyorum. Yönetime bak :)

Ya bari Faruk Süren fedakarlik yapsin, toplasin güclü isimleri. Gercekten felakete dogru hizla ilerliyoruz.

dedeler geliyor

feda sezonu yakın

rüya gibi gecen senelerden sonra bu bize revamıdır arkadas

Taner aşkını kaptıysa bu camiada çok önemli bir hamle.
Kendi fikrimi söylemeyim. Alp yalmanın listesini daha güçlü olmasını beklerdim, bekliyorum.

Bu kadronun T.Direktörlüğüne Hikmet Karaman yakışır.

7 gün icinde aysalı geri döndürmeliyiz

olmuyorsa neapsın netsinler faruk süren i ikna etsinler

forumdan birkac kisi toplasam daha güclü listem olur

Alp Yalman'ın karşısına aday çıkarırlar Faruk süren inan Kıraç ve Ünal aysal alp Yalman'ı istemiyor belli bu isimler biri etrafında toplanır

alp yalman secilirse burak+selcuk kral olur

sneijder, melo, muslera küstürülür ve postalanirlar

AHA DA BURAYA YAZIYORUM

Heyecan verici bir yönetim geliyor desenize!

Bizim Türkiye´deki dairenin yönetici kadrosu daha güclü valla. Bizim camia hakediyor böyle bir yönetimi. Aferin.

Teşbihte hata olmaz ;

Attan inip eşşeğe biniyoruz

Geri
Üst Alt