# Alpaslan Öztürk

böyle defans mı olur ligin en kötü yerli defansı olabilir

Luyindama en azından rakibi korkutuyor

Ahmet Çalık vol.2
Ve onun altında üstelik.

Ligin en kötü defansı. Hava topuna çıkıyor arkaya top sektiiyor. Devamında penaltı pozisyonu oldu.

Ben topçu değilim diye bas bas bağırıyor.ulan luyindamaya laf ediyorsunuz.küçük luyi bunu top niyetine sektirir

cok rahat kirmizi görürdü bugün rakip biraz akilli olsaydi

topu aldigi vakit elleri hep yukarda

rizeli oyuncu kendini yere atsa bir yerde muhakkak atilirdi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu adamın bir şey yapmayıp bir de sağa sola kızması bağırması beni uyuz ediyor.

Kendi top kayıpları bir yana Mustafa’nın sert şutu var kalecinin zorla kornere çeldiği orada gidip fırçalıyor herifi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Rezalet kötü bir topçu. Semih kaya bile daha iyi kafaciydi.

Beğenmiyorum.

Sağ beke doğru topla gidip kaç tane top kaybetti sayamadım. Gerçi pas almaya da kimse gelmiyordu yanına. Çok sıkıntılı bir oyun oynuyoruz stoperler için.

Cok dağınık bir topcu. Asla bizim seviyede değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ beke doğru topla gidip kaç tane top kaybetti sayamadım. Gerçi pas almaya da kimse gelmiyordu yanına. Çok sıkıntılı bir oyun oynuyoruz stoperler için.

Suç Alparslan'da. Nelsson gibi saklanacaksın etliye sütlüye karışmayacaksın. Rastgele topu dikmesi lazım oyun kurma becerisi yok kendisini boşa çıkaran adam yok. Luyindama da aynı ayağı berbat hala top yapmaya çalışıyor. Yine de kontenjan nedeniyle Alparslan'ı tercih ederim.

Re-za-let

Tamam bi maldini nesta değilsin yeteneğinde yok ama birazcık zekadamı yok

Topu her aldığında ileri taca doğru sürüp açısını daraltıp sonrada pas hatası yaptı,işe yaramıyosa yerinde beklesene be adam

Geri
Üst Alt