# Alpaslan Öztürk

Alparslan,ömer,oğulcan,taylan,berkan,ismail,aytaç gibi adamları takıma doldur.Ondan sonra neden başarı gelmiyor diye ağla..
Şu kadrodan hala medet umanlar var.İyi kadro olduğunu söyleyenler var.
+1
o listeye morutan,cica yi felan da ekle,
bizim taraftarlar hala yetenekli ekip oldugmuzu düsünüyolar, realite tam tersi bunu kabullenmek gerek, yetenegin yaşi tecrübesi taktik teknigi yok, sahada hemen belli olur zaten, bunlarin hepsi anadolu topcusu benim gözümde, sonlari da orda olacak, bi boey yetenek ama oda invalide, marcao ve kısmen keremden haric kalite yok takımda

+1
bizim taraftarlar hala yetenekli ekip oldugmuzu düsünüyolar, realite tam tersi bunu kabullenmek gerek, yetenegin yaşi tecrübesi taktik teknigi yok, sahada hemen belli olur zaten, bunlarin hepsi anadolu topcusu benim gözümde, sonlari da orda olacak, bi boey yetenek ama oda invalide, marcao ve kısmen keremden haric kalite yok takımda
Bizde anadolu takımı olduk ztn tam bizlik oyuncular hepsi

zeki adamsin belli, golden sonra sakin sakin bende bende diyip kosa kosa hocana gittin bu seni bi kademe yükseltti bile simdi nelson düsünsün 😂

+1
Başımızdakileri geçtim sene başından beri şu forumda bile gerçekleri gören ve yorum yapan bir elin parmaklarını geçmez.Şu hallere düşmemiz çok normal.

Penaltidan bagimsiz soyluyorum ince ince maci satiyor

Futbol’dan ziyade ceza sahasına giren düşmanları pata küte dövmek üzerine bir defans anlayışı var, sıfır (0) denge.

penaltıda atılmaması şans anı idi
garip hareketler yapma
yürekten oynuyor ama stoper sakin olmalı

Terim özel harekat denen naneye mi çalışıyon lan yoksa!!??

Rakibin ilk iyi oyuncunun bombos kaldigi pozisyonda yürüyerek geri geliyordu. Taylan bunun adamina dogru kosmus du.

Kim transferine ok verdiyse - nedenini 5 dakika oturup konuşmak isterim.

Hani bir an düşündüm hatırlayamadım, seçim öncesi eski yönetimin bağladığı bir şey miydi misal

Geri
Üst Alt