Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Golden sonra hocaya baglılıgını gösterdi önemli olan o iyi yada kötü futbolcu olması degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Alparslan,ömer,oğulcan,taylan,berkan,ismail,aytaç gibi adamları takıma doldur.Ondan sonra neden başarı gelmiyor diye ağla..
Şu kadrodan hala medet umanlar var.İyi kadro olduğunu söyleyenler var.
Bizde anadolu takımı olduk ztn tam bizlik oyuncular hepsi+1
o listeye morutan,cica yi felan da ekle,
bizim taraftarlar hala yetenekli ekip oldugmuzu düsünüyolar, realite tam tersi bunu kabullenmek gerek, yetenegin yaşi tecrübesi taktik teknigi yok, sahada hemen belli olur zaten, bunlarin hepsi anadolu topcusu benim gözümde, sonlari da orda olacak, bi boey yetenek ama oda invalide, marcao ve kısmen keremden haric kalite yok takımda
Başımızdakileri geçtim sene başından beri şu forumda bile gerçekleri gören ve yorum yapan bir elin parmaklarını geçmez.Şu hallere düşmemiz çok normal.+1
o listeye morutan,cica yi felan da ekle,
bizim taraftarlar hala yetenekli ekip oldugmuzu düsünüyolar, realite tam tersi bunu kabullenmek gerek, yetenegin yaşi tecrübesi taktik teknigi yok, sahada hemen belli olur zaten, bunlarin hepsi anadolu topcusu benim gözümde, sonlari da orda olacak, bi boey yetenek ama oda invalide, marcao ve kısmen keremden haric kalite yok takımda
Terim yokken alinditopçu musun lan sen ft kazığı