# Alpaslan Öztürk

Bu ne ya şaka mı bu 300 kiloluk adam bu takımda forma giyiyor. 5. ligde oynatmam

2 milyon maaşla gelse belki rotasyonda iş yapar derdim. Herkese mal mal maaşlar ödüyoruz. Yenmişiz yenilmişiz adamların umrunda mı

Tam avel. Donk yerine alındı deniliyor da donk bunun yanında futbol peygamberi kalır.
Jimmy gitsin diye nasıl uğraşıyorsak seneye de bunların gözüne bakarız

yedek stoper olarak g.birliği'ndeki arda kızıldağ'ı alsak daha iyi olabilirdi.

ya da ankaragücü'ndeki ön libero/stoper atakan çankaya

bu arkadaş biraz bomba gibi.

bu iki oyuncunun da kontratı bitiyor 2022'de. alt ligde performanslarını incelemek lazım.

Yedigimiz gollerde bir hatasi yok bu yüzden ihale alpaslan’a kalmaz,kalmamali da

yedek stoper olarak g.birliği'ndeki arda kızıldağ'ı alsak daha iyi olabilirdi.

ya da ankaragücü'ndeki ön libero/stoper atakan çankaya

bu arkadaş biraz bomba gibi.

bu iki oyuncunun da kontratı bitiyor 2022'de. alt ligde performanslarını incelemek lazım.
Mizaha ara bay motzart

Artık söylenecek söz yok.
fbjk bile bu kadar sıradanlaşmadı.
Yatacak yeri yok bu transferleri yapanların.
Alparslan,ömer,emre,aytaç,fatih,oğulcan,jimyy vss gibi adamları kim aldıysa gitsin takım alsın bu adamları orada oynatsın.
yeter arkadaş.

Ayagi iyi :d herifin ayağına top degmeden 5 tane sapladilar. Bombos futbolcu. Isik Kaan daha iyi.

Kesik yedi yani psv macinin sorumlularindan biri oldu

Bir haftadir instagram da paylasim yapmiyor ve Bizim resmi hesabimiz da Yine ayni sekilde bir haftadir antreman resimlerinde Alpaslan’a yer vermiyor

Bu duruma üzüldüm acikcasi az cok bir tanisikligim var kendisiyle

2 milyon maaşla gelse belki rotasyonda iş yapar derdim. Herkese mal mal maaşlar ödüyoruz. Yenmişiz yenilmişiz adamların umrunda mı
*ben olsam alt yapidan bir oyuncumuzu ust yapiya cikarirdim. daha once de dedim.
*alindiktan sonra, ilk oynadigi hazirlik macinda izledigim gordugum oyuncunun bizim kalibremizde bir oyuncu olmadigini belirtmistim. agirligi,fizik goruntusu ,oyun takibi,rakibi karsilamasi,birebirleri vs konularinda ozellikle.
*vasat alti bulmustum. malesef psv macinda da eksik yonleri yine siritti.
*daha yeni alinmasina ragmen kiraya verilirse sasirmam derecesinde bir goruntusu var mevcut durumda.
sozun ozu, nacizane gorusum; bosa kontenjan.

Geri
Üst Alt