# Alpaslan Öztürk

Son dakika orada o faul yapılır mı la oyun aklı sıfır.Kim izleyipte aldırıyor böyle adamları valla inanamıyorum

Bugünkü mactan ziyade rezil bir stoper oldugunu dile getirmistim zaten.

Bunun bulacagi süreyi bizim Isik Kaan'a sunalim daha iyi.

Bu adama gelene kadar şu andavala bakın
E-OUwGvXIAENIA-

Önder Özen'in favori oyuncusu.

Bu arkadaş böyle geçen sene de Beşiktaş’ı şampiyon yapmıştı. Bir stoper eline, koluna sahip olmalı.

Yüreğiyle oynayan, karakterli bir herif. Ama yetenekleri epey bir soru işareti. Sanırım dengesiz hareketlerine birkaç kere denk gelmiştir herkes. Ama yerli kontenjanı açısından mantıklı bir hamle tabii, çok alternatif de yok zaten. Bakalım, ya tutarsa artık...
O kadar belliydi ki... Bugün milli takımda yaptı, yarın bizde yapar.

O kadar belliydi ki... Bugün milli takımda yaptı, yarın bizde yapar.
Aytac ve Alpaslan'i yedek olsunlar diye eski yönetim bonservisi yok diye transfer etmisti. Ikisi de 3 yillik sözlesmeye imza atti.

Hayal kirikligi yasadik yine. Artik bonservisi yok diye herkesi almayalim. Para harcayip iyisini alalim.

Akılsız oyuncuya asla tahammülüm yok. Maç bitmiş zaten orda o faulü niye yaparsın sırtı kaleye dönük adama?

Saldirmayin Ben hakemde artniyet ararim orda. Cogu hakem calmaz onu. Yüklenmiyor, sadece kolu üstünde görünüyor iste.

Süper lig takimlarina para kaptirmamak icin bonservissiz adamlara gitmemiz lazim diyordum ama ikide bir pisman oluyoruz.

Bu adama çok ümit baglamamak lazım. Beyni duruyorbotun oynarken çok belli. Bu kafayla çok can yakar.

GSCimbom Mobile App

Saldirmayin Ben hakemde artniyet ararim orda. Cogu hakem calmaz onu. Yüklenmiyor, sadece kolu üstünde görünüyor iste.
Nası çalmaz ya. O faulü çalmayan hakem düdüğünü assin bir zahmet.
Hakemin ota boka faul çaldığı bir maçın ardından soluyorum bak bunu. Türk hakemlerinden gram farkı yoktu.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt