# Alpaslan Öztürk

Maç konusunda da yazmıştım evet iyiydi ama bunun nedeni bizim saçma bir şekilde rakibe bu kadar mahkûm oynayıp geriye çekilmemizdi.

Ahmet Çalık da böyle oynuyor kapanan takımlarda. Ya da Fener'den Sadık. Bu üçünün ortak özelliği ayaklarının tuğla taşı gibi olmaları ve sağlı sollu gelen topları süpürmeleri.

Bugün iyiydi evet ama bu performansı göz boyamasın, takımın daha baskılı daha önde oynadığı maçlarda böyle iyi oynayabileceğini sanmıyorum.

Bunun ayarında çoğu takımda oyuncu var zaten Abdülkerim bardakci bile çok önde alparslandan..Rakibin hücumda rezil olması büyük avantajdi neyse ki marcao dönüyor haftaya bitiyor bu eziyet.. Alparslanla falan olmaz bu iş 5 maç oynasaa herkes kufreder buna Allah Nelson ve Marcaoya zeval vermesin.. ..

Beni bu sezon Galatasaray adına en çok şaşırtan futbolcu oldu, son yıllarda eksikliğini hissettiğimiz yedek yerli güvenilir stoper boşluğunu doldurdu bu çok önemli bir artı.

Var biraz kekoluk.

Bu herife kanim isinmaz neden bilmiyorum. Performansi fena degil.

Rotasyon oyuncusu işte. Yedekte oturması iyi. Devamlı lk 11de oynayacak kapasitesi yok

Acilen uyarilmali, herif bir anda atak devam ederken kendini yere atıyor, hayır sakatlığı da ciddi degil sonra kalkıyor. Ben daha önce böyle hareketler yapan bir savunma oyuncusu görmedim

konyanın 3 e 2 geldiği bir kontrada kart yeme pahasına bir müdahalesi vardi gayet başarılıydı. geçseler alpaslanı boş kaleye atarlardı golü.

Geçmiş senelerdeki rotasyon stoperlerimizi düşününce Ahmet Çalık, Semih Kaya vs bunların yanında Alpaslan taş gibi stoper sayılır rotasyonda gayet başarılı bir stoper kazandık en azından Luyindama'dan daha çok güven veriyor.

Beklentisiz izlendiğinde, maliyeti de dikkate alındığında gayet yeterli performansı var şu zaman kadar.

FB-UTIlXEAUfaTp

Ben pek güvenemiyorum, tek hareketle mac verdirebilecek davranislar yapabilir ama diger taraftanda mac kazandirabilecek bir yapiyada sahip bence.

Anadolu takımı seviyesinde. Bonservissiz geldiği için yerli rotasyonu açısından iyi transfer. Mevcut kadroda yabancı sınırı sebebiyle oynamalı.

Geri
Üst Alt