alpay asma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünlü bir Yunan yönetmene benzerliği ile nam salmış arkadaşımız.

kendi konusunda sözlük formatına uymamaktadır.

kafa açar.

Bu arkadaşa Keramettin Bey saldırdıkça bana sempatik geliyor.

Ayrıca maçlar hakkında verilerle yaptığı analizleri ilgiyle takip ediyorum. Adam bilimsel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

analiz, istatistik kastığına bakmayın futboldan zerre anlamaz.

Maçları nasıl izlediğini merak ettiğim bir şahıs kendisi :cigara::cigara: ağzından küfür çıkıyor mu mesela :D :D

Malatya yenilgisi sonrası Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüdür cümlesini kurmakta beis görmemiş olan zatı şahane.Special skilli maç izlerken sinirlenip çay bardağını çay tabağına vurmaktır.

Malatya yenilgisi sonrası Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüdür cümlesini kurmakta beis görmemiş olan zatı şahane.Special skilli maç izlerken sinirlenip çay bardağını çay tabağına vurmaktır.
bu anlarda orada olmama rağmen kahkaha attım,güzel betimleme.

özellikle çay tabağına, çay bardağını vurma kısmı.

gsc haber ajansı genel yayın yönetmeni

usta analizör

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatırlıyorum da ilk defa foruma üye olmuştum..

O zamanlar mail aktivasyonu falan hak getire... Forumun serveri da tuzlada yer alan, boş bir tekstil atölyesindeydi.. 2008 yılındaki şartlar ele alındığında en iyisiydi diyebilirim..

Alp beni kapıda karşılaşmıştı.. Hoşgeldin dedi bir ceylan gibi titremektesin.. neden dışarda bekliyorsun girsene içeri demişti.

bende henüz üyeliğim onaylanmadı ki demiştim.

kafasını çevirip, yönetim odasını ayarlayın yeni üye kaydı yapacağım demişti..

sancılıydı evet. ama olmuştu ve artık buradaydım..

teşekkürler alp:oops::oops:

Sever miyim ? Hayir . Bir ara adaletsizlikle sucladim fakat gelen gideni aratir derler , kendisinden samimi sekilde ozur diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt