Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de!

murat_bereket Murat Bereket

"GS'ın şikeye karşı dik duruşu Türkiye içinden transfer yapmasında en buyuk engel, Kayseri, Eskisehir gibi kulup yonetimleri senelerdir Aziz

Yıldırım'ın emrinde" sevdiğim bir abimin yorumu, sizce haksız mı? Ambramat konusu, Alper Potuk bence kanıtları

Yıldırım'ın emrinde" sevdiğim bir abimin yorumu, sizce haksız mı? Ambramat konusu, Alper Potuk bence kanıtları

5 minutes ago

Murat Bereket

"GS'ın şikeye karşı dik duruşu Türkiye içinden transfer yapmasında en buyuk engel, Kayseri, Eskisehir gibi kulup yonetimleri senelerdir Aziz

o anadolu kulüplerine 5-10 milyon verecegimize 5-10 milyon alt yapiya yatirim yapsa baskan :D

ne varsa icimizde var bosverin digerlerini ...

Alperinde bu salakligini kamuoyuna aciklamasini isterdim :D

https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/92490-anadolu-kuluplerine-tepki-_.html

anlaşılan bi kez daha bu konuyu güncelleme zamanı geldi!!!

Alper potuk kim ulan Tolga Ciğerci>3xalper potuk. böle bir oyuncu istiyosanız yol yakınken gidin alın sora gökhan töre ömer gibi tolga diye ağlamayın!!!

aynen zaten takim oturdu iskelet belli

cürükleri satalim

olcan+keita+m.demir alalim yeter devre arasi sezon sonu bakariz

bisürü kirada ve de takimda adam var takas olarak kulanilcak

yemisim alperi

Sorun degil. Fener dusecek, onlarin verdigi paranin yari fiyatina Fener'den koparilir.

Orta sahaya daha iyi bir isim almalarını bekliyordum.

Üzülmedim..

Ne Alpermiş arkadaş kac gundur yazıyorum Alper bızde oynayamazdı ! Selcuk - Melo ikilisi orayı tapulamıs arkalarında Yekta, Ceyhun, Engin, Ayhan var daha ne olsun bir oyuncu cıkıs gosterıyor dıye lazım olmayan mevkıye transfermı yapılır gecınız bunları Alper transferıne daha oncede soyledıgım gıbı 2-3 € ustu verılmez, cunku oncelıgımız olan bır mevkı degıl Alper transferı yapmak Muslera varken, gidip Tolga zengini transfer etmek gibi birsey olurdu, hem futbolcu hemde bızım acımızdan ıyı olmayacaktı bu transfer bence bızım ıcın hayırlısı f7 ıcınse hayatının sıkıntısı olucak Alper orda ancak Emre nın yerıne oynar onuda kesmek yurek ıster tutkı kestın Emre olay cıkartır Alper 2 seneye kalmaz İBB'ye transfer olur Emre yı sallamazlarsa surda yapılan yorumlara bakınca mıllet Mesut Nuri'den bahsedıyoruz sanıcak abartmayın su adamı bu kadar, Yekta daha potansıyellı ondan.

Hadi Olcan sende bize gel. Çok lazımsın. Gel işte

Tepki koymak için yeterli bilgiye sahip değiliz. Biz ne kadar ilgilendik? Teklif verdik mi, vermedik mi? Futbolcu kimi istedi? Kulüpten açıklama gelirse anlarız vaziyeti.

Kumaşı iyi ve 20 yaşındaki oyuncu için 3,5-4 milyon normal.Daha üstü fazla. Hele elinizde Engin ve Yekta varken, onlardan vazgeçmeden olmazdı.

anlamıyorum bir türlü. hangi akıla mantığa sığar bu iş.

bu adamların ne yaptıkları ortada. şike teşvik vs.

seneye ne olucakları belli değil. hangi aklından yoksun insan bunlara transfer olmak isterki..

alper'i beğenirdim ama 2 gr akıl yokmuş..

Kendine yazık etti..

anlamıyorum bir türlü. hangi akıla mantığa sığar bu iş.

bu adamların ne yaptıkları ortada. şike teşvik vs.

seneye ne olucakları belli değil. hangi aklından yoksun insan bunlara transfer olmak isterki..

alper'i beğenirdim ama 2 gr akıl yokmuş..

perde arkasinda neler dondunu bilemeyiz belki adamlar tff'den dusmeyeceklerine dahi belge almisler yoksa akli basinda her hangi bir insan bu durumdaki fenere gitmez

Melo - Selçuk - Engin üçlüsünden herhangi birini kesebileceğini düşünmüyordum zaten.

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de iddiası!

ersun yanal dan dolayı gitmiştir bu ersun iddianeme de selcuk u fb ye gitmesi için uğraşıyodu

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de iddiası!

arayan belasini da bulur mevlasini da

alper de angutlari buldu

Geri
Üst Alt