Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de iddiası!

4 milyon + Berk ve Uğur'a anlaşmışlar Ligtv'ye göre!! Doğru ise bedavaya almışlar bizim yönetim yine uyuma modunda...Adamlar küme düşecek bizden iyi transfer yapıyorlar.Alperede sallamayın topçu değil filan diye !! Biz yektaya 4 verdik?

alex, beloz, topuz, baroni, caner, dia, ozerito bu orta sahalar arasinda isi bi hayli zor. kendi adina yanlis tercih. ama alper iyi topcu olma potansiyelin yuksek. bakalim gorusec.

1 yıldır bu çocuğun alınmasını çok ama çok istemiştim.fbye hayırsız olsun.

4 milyon + Berk ve Uğur'a anlaşmışlar Ligtv'ye göre!! Doğru ise bedavaya almışlar bizim yönetim yine uyuma modunda...Adamlar küme düşecek bizden iyi transfer yapıyorlar.Alperede sallamayın topçu değil filan diye !! Biz yektaya 4 verdik?

Ne alakasi var ?? 4 milyon iyi mi sence ?? Alper su anda bize lazim olan tip bir oyuncu degil, biz önce Melo'yu satin alalim o bölge icin.

Aynıları Sercan için konuşuldu.İstatistikleri kötü,bir şey oynamıyor balon dedik millet anlamadı.Bursa ilk 8 sonra 10 demeye başladı.Hiç gündemden düşmedi.O aralar ilgilendik, fahiş fiyatı çektikleri zaman.Yeminle korkuyodum tüm parayı bu balona vercekler diye.Bizde biliyoruz yetenekli oyuncu ama 8 değil 3 bile etmez.Sonra zaman geçtikçe millet anladı ne olduğunu Bursa da millete kakalayamadı fiyatı düştükçe düştü.En son kadro dışı kaldıda gözden epeyi düştü.Sonra biz aldık(kazık yemedik,Fatih Terim faktörü) hadi neyse dedim.Ne oldu alemci Sercan? En son baktım adı şike davasında geçiyo..

Bu adam da yetenekli.Ama ederi maksimum 3 tür.Altyapıdan bedavadan oyuncu çıkaramıyosan ya da oyuncu keşfedemiyosan(kısaca enayiysen) en fazla 3 verirsin.Artı kullanmadığın bir oyuncu olabilir.Biz Stancu dan yedik kazığı bu mantıkla.Bu oyuncuya 5-6 verirlerse inanılmaz üzülürüm.Fenerbahçe ye giderse gitsin nasıl olsa bize 3x,onlara x.Tabi adamlar alır.Bi oyuncu şu durumda Fenere gitmeyi kabul ediyosa mental olarak sıkıntıları vardır. Çok yazarım da neyse..

Onların anlaşmaları daha kolay oluyor Anadolu kulüpleriyle. Özellikle bu tip Anadolu kulüpleriyle...

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de!

Ne Alpermiş arkadaş kac gundur yazıyorum Alper bızde oynayamazdı ! Selcuk - Melo ikilisi orayı tapulamıs arkalarında Yekta, Ceyhun, Engin, Ayhan var daha ne olsun bir oyuncu cıkıs gosterıyor dıye lazım olmayan mevkıye transfermı yapılır gecınız bunları Alper transferıne daha oncede soyledıgım gıbı 2-3 € ustu verılmez, cunku oncelıgımız olan bır mevkı degıl Alper transferı yapmak Muslera varken, gidip Tolga zengini transfer etmek gibi birsey olurdu, hem futbolcu hemde bızım acımızdan ıyı olmayacaktı bu transfer bence bızım ıcın hayırlısı f7 ıcınse hayatının sıkıntısı olucak Alper orda ancak Emre nın yerıne oynar onuda kesmek yurek ıster tutkı kestın Emre olay cıkartır Alper 2 seneye kalmaz İBB'ye transfer olur Emre yı sallamazlarsa surda yapılan yorumlara bakınca mıllet Mesut Nuri'den bahsedıyoruz sanıcak abartmayın su adamı bu kadar, Yekta daha potansıyellı ondan.

İyi diyorsunda meloya juve sezon sonu 12 milyon bonservis isterse ne yapacak bizim yönetim,? O parayı vermeyecekleri kesin tutar 5 verirler...Sonra oynatırsın melonun yerine yektayı?

İyi diyorsunda meloya juve sezon sonu 12 milyon bonservis isterse ne yapacak bizim yönetim,? O parayı vermeyecekleri kesin tutar 5 verirler...Sonra oynatırsın melonun yerine yektayı?

Seneye CL ye katılınca ne bıcım para gelıcek her turlu ıstersek alırız, Melo'nun yerinde Alper'i oynatmak intihardır ancak Selçuk'un yerinde oynar bu takımda bana Yekta mı ? Alper mı ? deseler fark etmez derım Yekta gelmeden once daha aktıf daha uretken roldeydı ve bence dahada basarılıydı.

Ne alakasi var ?? 4 milyon iyi mi sence ?? Alper su anda bize lazim olan tip bir oyuncu degil, biz önce Melo'yu satin alalim o bölge icin.

Melonun bonservisine juve 12 isterse sence alabilirmi bizim yönetim? alperin ölüsü 4 eder ve bizde selçukla beraber orta alanda banko oynardı...Yektaya verdik biz 4 unutmayalım...

nice gençleri heba eden bi takıma gidiyo

ayrıca bankasya macerası enteresan bir tecrübe olacak değil mi alper

Boşverin gitsin , bizde o mevkiide çok oyuncu var , genç olanı da var : Yekta , Emre , ayrıca ben fazla beğenmiyorum Alper 'i

Ş.ligine direk katılırsak sadece melonun bonservisini almakla yetinemeyiz ama bunuda düşünmek lazım...Solbek,kanatlar buralara adam lazım para lazım benim anlatmak istediğim alper bu paraya bedava türk ve çok genç her takıma yararlı olur alınsa zarar gelmezdi...

melonun yerine alper oynamaz ki zaten

alper defansif ortasaha mı ?

anca selçuğun yedeği olur

Seneye CL ye katılınca ne bıcım para gelıcek her turlu ıstersek alırız, Melo'nun yerinde Alper'i oynatmak intihardır ancak Selçuk'un yerinde oynar bu takımda bana Yekta mı ? Alper mı ? deseler fark etmez derım Yekta gelmeden once daha aktıf daha uretken roldeydı ve bence dahada basarılıydı.

Ş.ligine direk katılırsak sadece melonun bonservisini almakla yetinemeyiz ama bunuda düşünmek lazım...Solbek,kanatlar buralara adam lazım para lazım benim anlatmak istediğim alper bu paraya bedava türk ve çok genç her takıma yararlı olur alınsa zarar gelmezdi...Yektanın sakatlıktan kurtulup 11'e dönmesi biraz zor!

Melonun bonservisine juve 12 isterse sence alabilirmi bizim yönetim? alperin ölüsü 4 eder ve bizde selçukla beraber orta alanda banko oynardı...Yektaya verdik biz 4 unutmayalım...

Tabii ki parasi neyse verecekler. O transfer zaten pesin parayla olmaz, taksidini 3 seneye böleriz ve anlasiriz. Alper'i biz alsaydik su anda sadece yedek kalirdi, daha öteye gidemezdi. FB'de de büyük ihtimal yedek kalacaktir.

Yekta o zamanlar Kasımpasanın en onemlı oyuncusuydu ve ligin flash ısımlerındendı Alper yarım sezon oynadı adamı gerrard yaptınız, Ben yıne burdayım arkadasım bekler goruruz bakalım sonu ne oluyor ? Bugun Hamiti almaya kalksan bonservıs en fazla 4-5 € ısterler yerlı pıyasası almıs basını gıtmıs Alper 4€ + Ugur yapıyorsa, Yasin(GB) 6-8€ arası, Olcan 10€ yapar.

Anadolu kulüpleri fenerbahçe'ye gösterdikleri kolaylığı diğer kulüplere göstermiyorlar. Yurtiçi piyasada Fenerbahçe oldukça popüler. Bunu şike soruşturmasından bile anlayabilirsiniz. Kaç Anadolu kulübü fb ileydi kaçı bizimle.Kayserispor'un bize karşı tavrina bakın mesela.Yine bugün bir haberde Ambarat'ı inadına fb'ye verme gibi bir girişimleri olmuş.

Sevilmiyoruz camia olarak maalesef. Sarı laciverte boyanmış ve kirlenmiş Türkiye Ligi'nden de ummayın birşey. Yıkayıp temizlemeye çalıştılar polisiyle savcısıyla fakat siper oldular fb için Anadolu kulüpleri.

Geri
Üst Alt