Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de iddiası!

Tabii ki parasi neyse verecekler. O transfer zaten pesin parayla olmaz, taksidini 3 seneye böleriz ve anlasiriz. Alper'i biz alsaydik su anda sadece yedek kalirdi, daha öteye gidemezdi. FB'de de büyük ihtimal yedek kalacaktir.

İnşallah meloyu alırız o zaman alperi konuşmaya gerek kalmaz tabi...Fb'de bana kalırsa banko oynar emre ile beraber bekleyip göreceğiz...

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de!

Ş.ligine direk katılırsak sadece melonun bonservisini almakla yetinemeyiz ama bunuda düşünmek lazım...Solbek,kanatlar buralara adam lazım para lazım benim anlatmak istediğim alper bu paraya bedava türk ve çok genç her takıma yararlı olur alınsa zarar gelmezdi...Yektanın sakatlıktan kurtulup 11'e dönmesi biraz zor!

Alper selcuk ortasahası CL ne yapar bıraz mantıklı dusun Melo olmasa bızım savunma yerle bır olur Melo dunya uzerınde en ıyı hızlı kontra atakları kesen on lıberolardan bırı bu yuzden Melo nun yerıne Alperı dusunmek Meloya hakarettır benım gozumde ne Alpermıs arkadas herkez buyuttukce buyutuyor sadece CL denmı para alınıyor lıgde sampıyonluk kombıne bunları her halde cep yapıcak degıl yonetım 3.5 € Eboue'nın alındıgı bır ortamda Alpere 4€+ Ugur+ Berk vermek kazıgın daniskasıdır. Terim'in dediği gibi bizim verebılecegımız bır mıktar var verırseler versınler vermezlerse hayırlı ısler, ben Terıme guvenıyorum vede yaptıkları yapıcaklarının ıspatıdır bekleyıp gorucez bunuda ama Alper Selcuk Sahın 2 olur ustune cıkamaz Selcukta f7 gelmeden teknık kapasıtelı kapısılan oyuncuydu sımdı Sarpla kazmalıkta yarısıyolar.

Boşverin gitsin , bizde o mevkiide çok oyuncu var , genç olanı da var : Yekta , Emre , ayrıca ben fazla beğenmiyorum Alper 'i

aga sunu yapmayin iste. fb iyi bi transfer yapti. ayrica bizde o bolgede oyuncuda yok. engin selcuk melo baska? ne emre ne yekta bi alper degiller malesef suanda. ayhan ceyhun aydin mi? alinsa cok iyi alternatifti. zaten yekta nerde oynuyo cozemedik.

Yekta o zamanlar Kasımpasanın en onemlı oyuncusuydu ve ligin flash ısımlerındendı Alper yarım sezon oynadı adamı gerrard yaptınız, Ben yıne burdayım arkadasım bekler goruruz bakalım sonu ne oluyor ? Bugun Hamiti almaya kalksan bonservıs en fazla 4-5 € ısterler yerlı pıyasası almıs basını gıtmıs Alper 4€ + Ugur yapıyorsa, Yasin(GB) 6-8€ arası, Olcan 10€ yapar.

Arkadaşım hamit gelmiş 30 yaşına formu şuan çok kötü kimse 4-5 gilan vermez zaten r.madride bonservisi elinde gitti.

Olcan 10 filan yapmaz antep 3 verene bayılarak verir.

Yasini 1 defa izledim o para edeceğinide sanmam...

news_manset_resim_nd_alper01.jpg

''Alper Potuk için 10 milyon Euro istiyoruz''

Halil Ünal, ligde ilk yarının bitimine 5 hafta kaldığını ve 21 Aralık'tan sonra ara transfer sezonunun başlayacağını hatırlatarak, takıma katkı sağlayacağını düşündükleri oyuncuların alınacağını dile getirdi.

Alper için 10 milyon Euro isteyip , sonra fenere 4 milyon+Berk+Uğur karşılığında sattığı iddia edilin Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ;

Bu haber doğruysa fenerin köpeğisin demektir , 10 milyon isteyip bu teklife satıyorsun , böyle mi tutarsızlık adilik yoktur !

Ligtv.com.tr 'deki 30.11.2011 tarihindeki o habere yaptığım yorum ;

10 milyon isteyin isteyin sonra elinizde kalsın aynı Kayseri'deki gökhan ünal , Sivas'taki mehmet yıldız ve bursa'daki Sercan ve Volkan gibi elinizde kalsın yahu kardeşim kim kime vermiş de senn Alper'e 10 milyon euro istiyorsun? o paraya Avrupa'dan üst düzey oyuncu alınır alper daha ne ki tecrübesiz daha yıldız statüsünde değil , ayrıca şu an 10 milyon euro etmesi için müthiş bi çıkış yapması lazım Alper'de ben çok büyük bir çıkış göremiyorum.Daha kendini ispatlamamış topçuya 10 milyon euro istiyor peki ona soruyorum kendini 4-5 yıl ispatlamış arda neden 12 ' ye gitti ?? hayalperest olmayın yazıktır .

Arkadaşım hamit gelmiş 30 yaşına formu şuan çok kötü kimse 4-5 gilan vermez zaten r.madride bonservisi elinde gitti.

Olcan 10 filan yapmaz antep 3 verene bayılarak verir.

Yasini 1 defa izledim o para edeceğinide sanmam...

Olcan'da YAsın'de Alperın 2 kademe ustunde top oynuyorlar.

Selçuk Şahin, Fenerbahçe'ye ilk gittiği dönemde Alper gibi gözde bir oyuncuydu, zamanla ileriye değil geriye gitti, Alper'in Fenerbahçe'ye gitmek istemesi demek, bana göre karaktersizliğini gösteriyor ve sonunun Selçuk Şahin gibi olmasını diliyorum. Bize karakterli oyuncular lazım, gelmesin.

Yine de transfer netleşmeden çocuğun günahını alıyor da olabiliriz.

Alper selcuk ortasahası CL ne yapar bıraz mantıklı dusun Melo olmasa bızım savunma yerle bır olur Melo dunya uzerınde en ıyı hızlı kontra atakları kesen on lıberolardan bırı bu yuzden Melo nun yerıne Alperı dusunmek Meloya hakarettır benım gozumde ne Alpermıs arkadas herkez buyuttukce buyutuyor sadece CL denmı para alınıyor lıgde sampıyonluk kombıne bunları her halde cep yapıcak degıl yonetım 3.5 € Eboue'nın alındıgı bır ortamda Alpere 4€+ Ugur+ Berk vermek kazıgın daniskasıdır. Terim'in dediği gibi bizim verebılecegımız bır mıktar var verırseler versınler vermezlerse hayırlı ısler, ben Terıme guvenıyorum vede yaptıkları yapıcaklarının ıspatıdır bekleyıp gorucez bunuda ama Alper Selcuk Sahın 2 olur ustune cıkamaz Selcukta f7 gelmeden teknık kapasıtelı kapısılan oyuncuydu sımdı Sarpla kazmalıkta yarısıyolar.

Arkadaşım iyi bir alternatif olurdu dedik sana melodan iyi filan demedik demek istediğimi anlayamamışsın...Yedekte ayhan olacağına alper olurdu.Sende adamı yerin dibine sokmuşsun şu at gözlüklerini çıkarın artık fener aldımı leş biz aldıkmı müthiş mantığından vazgeçin...Selçuk şahin gelmiş 40 yaşına sen 20 yaşındaki gelecek vaad eden adamla kıyaslıyorsun 4 etmez diyorsunda biz stancuya 5 yektaya 4 melonun kiralama bedeli ve yıllık ücretine 4 verdik yapma etme ! Ayrıca türk futbolculara yeterince para vermediğimizden alamıyoruz ve bunun cezasını geçmişte sarplarla barışlarla çektik türk kalitemizi arttırmak açısındanda alper iyi bir isimdi...Fenerde emrenin yanında banko oynar ve başarılı olur bekleyip göreceğiz bende burdayım biyere kaçmıyorum...

Gitsin bırakın Sezer Özer filan gitti nereyi yıktı onlar gitmeden alpere oranla daha parlak bir kariyerleri vardı Fener'e giderken ama ne oldu :) alpere değilde ben torric jebrin e acayip üzüldüm

Selçuk Şahin, Fenerbahçe'ye ilk gittiği dönemde Alper gibi gözde bir oyuncuydu, zamanla ileriye değil geriye gitti, Alper'in Fenerbahçe'ye gitmek istemesi demek, bana göre karaktersizliğini gösteriyor ve sonunun Selçuk Şahin gibi olmasını diliyorum. Bize karakterli oyuncular lazım, gelmesin.

Karakterden ziyade vizyonu düşük bir oyuncu olduğunu gösteriyor eğer böyle bir durum varsa. Kendi seçimi sonuç olarak yargılayamayız,fakat küçük düşündüğü belli...

Fenerbahçe'de futbolcular yurtiçinde takılıp kalıyorlar ve ara sıra şampiyonlukla ego tatmini yapıyorlar. İşte bu fenerbahçe dünyasıdır. Vizyonu küçük futbolcular fenerbahçe için ölüp ölüp dirilirler,onun askeri olurlar.Bu tarif edilemeyen fenerbahçe büyüklüğüdür.

transfer gerçekleşirse bankasya için iyi bir transfer olur

bu bakis acisini degistiren GG var belkide bitek fenerde. benims sevdigim ve begenedigim genelecegi oldugunu dusundum arkadasti. uzgunum. umarim karater olarak GG yani gokhan gonule benzer. simdi oda yapti diyeceksiniz ama zamanla degisti ve ben begeniyorum GG nin karaterini ve futbolunu. umarim alper de oyle olur. saglicakla kal alper : (

Bu Alper, bu sene ligin iyi bir takipçisi olmama rağmen hiç bir maçta gözüme takılmadı.. Yüzünü sorsanız bilmem, olağanüstü birşeyler yapsa kesin hatırlardım.. 10 milyon Euroluk ne var bu çocukta?

aga sunu yapmayin iste. fb iyi bi transfer yapti. ayrica bizde o bolgede oyuncuda yok. engin selcuk melo baska? ne emre ne yekta bi alper degiller malesef suanda. ayhan ceyhun aydin mi? alinsa cok iyi alternatifti. zaten yekta nerde oynuyo cozemedik.

Alper 'i izledinmi bilmiyorum ama sana tek bir şey söyleyebilirim ; Yekta da , Emre de Alper 'e 1000 basar.

milli maçlarda prim verilmiyor diye sakatım diye yatan çıktığı maçlarda da sağ kanadımızı rakipler için otoban haline getirten gökhan gönül karakter abidesi olmuş :D

Arkadaşım iyi bir alternatif olurdu dedik sana melodan iyi filan demedik demek istediğimi anlayamamışsın...Yedekte ayhan olacağına alper olurdu.Sende adamı yerin dibine sokmuşsun şu at gözlüklerini çıkarın artık fener aldımı leş biz aldıkmı müthiş mantığından vazgeçin...Selçuk şahin gelmiş 40 yaşına sen 20 yaşındaki gelecek vaad eden adamla kıyaslıyorsun 4 etmez diyorsunda biz stancuya 5 yektaya 4 melonun kiralama bedeli ve yıllık ücretine 4 verdik yapma etme ! Ayrıca türk futbolculara yeterince para vermediğimizden alamıyoruz ve bunun cezasını geçmişte sarplarla barışlarla çektik türk kalitemizi arttırmak açısındanda alper iyi bir isimdi...Fenerde emrenin yanında banko oynar ve başarılı olur bekleyip göreceğiz bende burdayım biyere kaçmıyorum...

Gir bak bakalım 2-3 gun oncekı Alper yorumlarıma ondan sonra konusalım f7 aldı dıye oyuncu kotuledıgım yok ben her zaman bunu savundum Alper bıze lazım degıl yedek otursun dıye bır adama 4€+ Ugur+ Bilica verılmez f7 de Selcuk 40 yasına gelmıs dıyorsun f7 selcugu umıt mıllı takımın kaptanıyken lıgdekı en degerlı genc oyuncuyken aldıda ne oldu ? Emre alper gobegı nemı yapar sana soyleyım kanatlarda stoch ıle ozerde oynarsa her mac 5-6 pozısyon verır Necip Alper'in 2 gomlek ustuyken o takımına katkı dogru duzgun veremıyor ufak takılamlar GALATASARAY'ı karıstırma bu takımın soru ısaretlerıne ıhtıyacı yok hee yedek olarak alırsın gelecege donuk onada bu kadar para verılmez Yekta stancu transferlerı yanlıs yapıldı dıye Terımde yanlıs yapıcak degıl yhaa unutmakı Selcuk Ceyhun bu takım beles geldı bu yonetımde Engın cuzii bir fiyata geldıkı Engın= 5xAlper

Adamın vizyonu bu kadar ise neyi tartışıyoruz ki ?! Ne olacağı belli olmayan Fenerbahçe'nin kulu kölesi olan Anadolu takımlarının ve topçularının serçe kadar beyinleriyle yapacakları ego tatmininden öteye gitmez. Küçük düşünen küçükler...

Alper 'i izledinmi bilmiyorum ama sana tek bir şey söyleyebilirim ; Yekta da , Emre de Alper 'e 1000 basar.

alperi izledim. cok izledim. a2 milli takimda bile izledim. ama hicbir zaman ne yekta ne de emre daha iyi olamadilar. asiri fanatik bir yorum. tamam alperde kusursuz degil ama bi yekta hic degil kesinlikle. hele emre. neyse.

Geri
Üst Alt