Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de iddiası!

Valla kendine güvenen bir oyuncu şu an bize gelir. Ne Beşiktaş taraftarı gibi hayal olarak diyorum ne de 2 yaşlı yıldızla Fener taraftarı gibi söylüyorum bunu net olarak söylüyorum bu yapılanma bu transferler bu planlı çalışma ile Avrupa'da kupa alabilecek potansiyelde tek takımız. Bu sene Trabzonspor'dan da umudum var o ayrı.

Konuyu çok da uzatmak istemiyorum. Oyuncu kendi potansiyelini bilir ve ona göre hareket eder. Bence Alper öncelikle kendine güvenmiyor. Mustafa Sarp'ın Barış Özbek'in özgüveni bile yok bunda demek ki..

Eğer doğruysa tabi !

Yazin Mustafa Pektemek'i almayip da o paranin 1.5-2 katini Alper seviyesinde bir oyuncuya vermek sacma olurdu bence.Birakin alsinlar aclar; gurbetcilerden ,altyapidan yedek merkez orta saha buluruz biz.

Bizim yapacağımız Galatasaray altyapısını başarılı bir fabrika gibi çalıştırır hale getirmek. Anadolu kulüplerindeki futbolcuların çoğunun Avrupa umurunda olmuyor. O yüzden favori takımları fb. Çünkü biliyorlar ki fb ligde şampiyonluk için her yolu deneyecek güce sahiptir,bağırır çağırır falan. Ego tatmini yapar futbolcular da. Böyle basit bir yapılanmaya da Anadolu kulüplerinde oynayan ve basit düşünen futbolcular balıklama atlar.Sonra Semih,Selçuk vb. gibi bir yedek bir 11 hayatlarını devam ettirirler,paraları cebe atarlar.Bize büyük düşünen oyuncular lazım.

iyi oldu iyi fenere gitsin. bank asya alper için ideal bi lig demekki. GS yın özevlatları uğur ayhan ve okan derici şans bulacaksa alperi gözüm görmez.bizim ortasahada ihtiyacımız yok buda gerçek.... melo ve selçuğun önünde yekta -emre çolak -engin oynayabilir. ha diyosanızda melonun alternatifi olurdu..olmazdı melonun alternatifi uğur ayhandır. altyapıda maçları izleyin.

Bizim yapacağımız Galatasaray altyapısını başarılı bir fabrika gibi çalıştırır hale getirmek. Anadolu kulüplerindeki futbolcuların çoğunun Avrupa umurunda olmuyor. O yüzden favori takımları fb. Çünkü biliyorlar ki fb ligde şampiyonluk için her yolu deneyecek güce sahiptir,bağırır çağırır falan. Ego tatmini yapar futbolcular da. Böyle basit bir yapılanmayı da Anadolu kulüplerinde oynayan ve basit düşünen futbolcular balıklama atlar.

aynen .GS yın ortasahada o bölgede transfere ihtiyacı yok. biz olcan ve gökhan töre için çaba harcamalıyız.doğru düşünmek lazım GS TARAFTARI !alper gittiyse kendine yazık etti !okan dericinin üstüne düşüyolar altyapıda. !altyapı bizim geleceğimiz !varsın anadoludan kimseyi transfer etmeyelim !gençlerimizi kazanalım !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de İddiası!

Kaç paraya anlaştıkları belli mi?

4+2 oyuncu deniyor

10 milyon $ bonservis bedeli vardı.ulan mehmet topal bile o kadar paraya gitmedi :) Bence porsuk felan hikaye al gökhan inleri 10 basar buna :coffee:

Şu dönemde fenere giden futbolcu maldır.

Anadolu Kulüplerinden fb'ye hep destek tam destek. Fenerbahçe çok yaşa. (!)

Eskişehir Bilicayı kiralamış sanırım..

beyinsiz futbolcular anadolu takimlarinda bir türlü is yapar ama büyük klüpde bi halt yiyemezler misal ; baris mustafa

Ortalama bir TSL topçusu. Büyütmeye gerek yok.

Sivas Eskişehir Kayseri Beşiktaş maşallah Fenerbahçenin arka bahçesi gibi.Alperi alsak iyi olurdu.

Emre kesin gidici demekki,onun yerine bunu alacaklar,iyi bir adim atiyorlar.Biz bu transferi yapmiyorsak ,demekki Meloyu sene sonunda satin alacagiz,yoksa selcugun yanina cuk oturacak bir isimdi,hayirlisi olsun...

Hiç üzülmedim. Ama Alper fenere gitmek istemiyor diye söylenti var.

Selçuk Şahin, Fenerbahçe'ye ilk gittiği dönemde Alper gibi gözde bir oyuncuydu, zamanla ileriye değil geriye gitti, Alper'in Fenerbahçe'ye gitmek istemesi demek, bana göre karaktersizliğini gösteriyor ve sonunun Selçuk Şahin gibi olmasını diliyorum. Bize karakterli oyuncular lazım, gelmesin.

Yine de transfer netleşmeden çocuğun günahını alıyor da olabiliriz.

Şimdi Selçuk Fenerde geriye gitti diye herhangi bir futbolcunun Fenere gitmesi karaktersizlik mi oluyor doğru mu anladım . Ne alaka onu anlamadım ama . Fener Galatasaray veya Beşiktaş bunlar büyük takım . Pek çok defa genç oyuncu alır başarılı olan alır yürür başarısız olan döner köyüne . Fenerde geriye giden var da diğerlerinde yok mu . Serkan kurtuluş , ufuk ceylan , ferdi elmas , yekta , okan koç , bülent akın , gökhan güleç .

Demek istediğim bu işlerin işleyişi böyle . Anadoluda parlayan birçok oyuncu olur . Bunların tutanları da olur tutmayanları da olur . Bu üç büyük takım ister ligde 10 . olsun ister küme düşürülsün her zaman futbolcuların rüyasıdır . Selçuk inan geçen sene 8. olan bir ara 14.lüğe kadar düşmesine rağmen Galatasarayı neden seçti .Çünkğ bunlar büyük takım bir iki sezonu karanlık diye reddedşlecek takımlar değil . Sende Fener nefreti olduğu için farklı düşünüyorsun ama profesyonel futbolcu öyle düşünmez .

bize satmazlardi serefsizler eskisehir de ikinci kayseri oldu

Geri
Üst Alt