Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe hangi parayla futbolcu satın alıyor, birisi bunu açıklamalı.

Düşünmezse o zaman özer gibi sezer gibi mal gibi kalır.Ne oyuncular fenere gittide %90 nın kariyeri bitti.1 tane aldığı genç oyuncuyu oynatmış mı fener? 1 tane altyapıdan yıldız parlatmış mı? Varsa yoksa,genç oyuncuları diğer takımların elinden alır,daha sonra kariyerlerini bitirir.Şimdi Selçuk Fenerde geriye gitti diye herhangi bir futbolcunun Fenere gitmesi karaktersizlik mi oluyor doğru mu anladım . Ne alaka onu anlamadım ama . Fener Galatasaray veya Beşiktaş bunlar büyük takım . Pek çok defa genç oyuncu alır başarılı olan alır yürür başarısız olan döner köyüne . Fenerde geriye giden var da diğerlerinde yok mu . Serkan kurtuluş , ufuk ceylan , ferdi elmas , yekta , okan koç , bülent akın , gökhan güleç .
Demek istediğim bu işlerin işleyişi böyle . Anadoluda parlayan birçok oyuncu olur . Bunların tutanları da olur tutmayanları da olur . Bu üç büyük takım ister ligde 10 . olsun ister küme düşürülsün her zaman futbolcuların rüyasıdır . Selçuk inan geçen sene 8. olan bir ara 14.lüğe kadar düşmesine rağmen Galatasarayı neden seçti .Çünkğ bunlar büyük takım bir iki sezonu karanlık diye reddedşlecek takımlar değil . Sende Fener nefreti olduğu için farklı düşünüyorsun ama profesyonel futbolcu öyle düşünmez .
Boş tweet olayını gördünüz mü? Telefondan girdiğim için paylaşım yapmaya useniyorum ama nobette var.![]()
Acaba hesap gerçek mi?![]()
O değilde arakdaşlar her olumsuz transferin ardından karalar bağlamak bizlere yakışmıyor. En son Ersan Adem Gülüm' de bu şekilde tepki verdik. Ne oldu? Semih' imiz var artık. Ersandan' da katbe kat iyi oynuyor. Alper olmaz alt yapıdan başka biri çıkar. Önemli olan böyle genç yetenekleri oynatabilecek cesarette bir teknik direktörümüzün olması.
Mertanıda oynatsaydı iyiydi ya![]()