Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de İddiası!

beşiktaş ersanı aldığında olum manyakmısınız sakat adama 5m verilirmi altyapımızda semih ve ahmet gibi iki yetenekli isim var biri tutmazsam diğeri tutat hele semih çok yetenekli demiştim. gene aynı şeyi tekrarlıyorum. alper kim!!! bizim alt yapımızda bilal özhan,uğur ayhan,okan derici gibi 3tane çok önemli gelecek vaad eden ortasaha oyuncusu var. berkin ve mertan gibi çok potansilli kanat oyuncuları var. k*çı kırık anadolu takımlarına m eurolar kazandırcağımıza en az onlar kadar kaliteli kendi bünyemizdeki oyunculara güvenelim.

10 milyon euroya alpermi 500 bin euroya taner yalçınmı ?

beşiktaş ersanı aldığında olum manyakmısınız sakat adama 5m verilirmi altyapımızda semih ve ahmet gibi iki yetenekli isim var biri tutmazsam diğeri tutat hele semih çok yetenekli demiştim. gene aynı şeyi tekrarlıyorum. alper kim!!! bizim alt yapımızda bilal özhan,uğur ayhan,okan derici gibi 3tane çok önemli gelecek vaad eden ortasaha oyuncusu var. berkin ve mertan gibi çok potansilli kanat oyuncuları var. k*çı kırık anadolu takımlarına m eurolar kazandırcağımıza en az onlar kadar kaliteli kendi bünyemizdeki oyunculara güvenelim.

+1905

Arkadaşlar bu kadar sızlanmanın anlamı yok görende Messi'yi elimizden kaçırdık sanacak.

Biz GALATASARAY'lıyız daha büyük düşünmemiz lazım,Olcan,amrabat alper filan bizi Avrupa'da başarıya taşıyacak isimler değil.

yaw birkere eskişehir,sivas,antep,gençlerbirliği,kayserispor bunlar bize futbolcu satmazlar 10 milyon euro der 3 milyona f5 iteklerler oradada kaybolup giderler tarihte bunların örneği çok günahların takımında

alper potuk harbiden giderse fenere malın önde gidenir daha ben ne diyeyim. bakın görün uefa işin içine girerse bu ezikler için bankasya bile hayal

Son dakika;

Fenerbahçe, Alper Potuk için Eskişehirspor ile 5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştı.

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

Alper Potuk'un bu akşam 5 milyon Euro'ya F.Bahçeli olduğu haberi resmi bilgidir..

48 saniye önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

YamanAkinci Yaman Akinci

Alper Fenerbahcede...

1 dakika önce

Cevap: Son Dakika | Alper Potuk Fenerbahçe'de !

olcani

m.demir

hamit a.

s.aziz

10 mio rahat kapatiriz

Doğru yaptı bize gelse forma giyemezdi. Selçuk Melo 90 dk oynuyor her maç. Yedek için o para verilmez.

bu şikeciler 5 milyona oyuncu aldıklarına göre 2 ihtimal var, ya dobişoğlunu satacaklar ya da küme düşme falan olmayacak

Adamlar o kadar şikeye bulaşmış. O kadar adı çıkmış dünyada bilmem ne. Bizim şu ligde ne kadar genç yetenek var silip süpürmemiz gerekirken yine elimizden kaçırıyoruz. Rakibe kaptırıyoruz..

Ne oldu lan 10 milyon euroya şerefsiz halil ünal.

alper gerizekaliymis KILIT

Geri
Üst Alt